Gazete Vatan Logo

Genç yeteneklere Turkcell’den sürpriz

Türkiye’nin en çok çalışılmak istenen şirketlerinden olan Turkcell’in, en yetenekli gençleri bünyesine katmak için başlattığı programa başvurular 15 Nisan’da tamamlanıyor. GNCYTNK programı için üniversitelerin 3. ve 4. sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile 1 yıl çalışmış gençler başvuruda bulunabiliyor. Programla 175 kişi çalışmaya başlayacak.

Genç yeteneklere Turkcell’den sürpriz

Turkcell’in genç yetenekleri bünyesine dahil etmek üzere hayata geçirdiği staj ve işe alım programı GNCYTNK için başvurular sürüyor. Gençlerin hayata bir adım önde ve doğru bir rehberlikle başlamalarını hedefliyor. Programa başvuruda bulunanları ise eğlenceli bir işe alım süreci bekliyor. Turkcell İnsan Kaynakları tarafından sürdürülen ve 15 Nisan 2016’da sona erecek programa internetten başvuracak gençler, tam zamanlı çalışma ve staj fırsatı yakalıyor.

Turkcell’de tam zamanlı çalışma olanağı Başvurudan değerlendirme aşamasına, oryantasyondan işe alım sürecine kadar gençlerin ihtiyaçları öngörülerek hazırlanıyor ve üniversitelerin 4. sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile 1 yıl iş deneyimi olan gençlere yeteneklerini geliştirebilecekleri tam zamanlı çalışma fırsatı sunuyor. Bu kapsamda 175 gencin çalışmaya başlaması planlanıyor. Üniversitelerin 3. sınıf öğrencileri için ise Temmuz- Ekim ayları arasında Turkcell Grup bünyesinde 6 hafta süresince staj yapabiliyor.