Gazete Vatan Logo

Başarıyı ‘güneş’le ödüllendirdi

Perakende Güneşi Ödülleri sahiplerini buldu

Perakende Günleri’12, dün 10 kategoride Perakende Güneşi Ödülleri’nin sahiplerini bulmasıyla sona erdi. Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne ise LC Waikiki’nin Başkanı Vahap Küçük layık görüldü. Ödülünü sektörün duayeni Abdullah Kiğılı’nın elinden alan Küçük’e sahnede 81 ilden gelen 81 LC Waikiki çalışanı eşlik etti.

Soysal tarafından gerçekleştirilen Perakende Günleri’12, dün farklı oturumlar ve Perakende Güneşi ödüllerinin sahiplerini bulmasıyla sona erdi. Perakende Güneşi Ödülleri töreni, bu yıl ilk defa Teknosa COO’su Bülent Gürcan tarafından yönetildi. Bir stand-up’çı gibi katılımcıları güldüren Gürcan, tam not aldı. Perakende Güneşi Ödülleri kapsamında ise Yaşam Boyu Başarı Ödülü LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’e verildi.

Öte yandan gün içindeki oturumlarda konuşan Markafoni Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tatari, Türkiye’de internet kullanımının ve e-ticaretin hızla arttığını anlattı. Tatari, 2015’te Türkiye’de e-ticaret yapanların sayısının 15 milyona ulaşacağını belirtti. Tatari; Türkiye’nin önde gelen markalarının yüzde 49’unun online satışlara başladığını da söyledi.

Ortadoğulu perakende devi Azadea Türkiye Direktörü Ali Al Khalil de Türkiye’de büyümek istediklerini vurguladı. Al Khalil, “5 yıl içinde Promot mağaza sayısını 23, Gymboree mağaza sayısını 25 ve Paul mağaza sayısını 19’a yükseltmek istiyoruz” diye konuştu.

Kiğılı GS’li Küçük’e FB forması verdi









YAŞAM Boyu Başarı Ödülü’nü Vahap Küçük’e

sektörün duayeni Abdullah Kiğılı verdi. Kiğılı, Küçük’e, “Sen Galatasaraylısın ama markan dünya markası. Dünya markası bir firmaya da şampiyon takımın forması yakışır” diyerek Fenerbahçe forması hediye etti.

Bu ödüle layık görülmekten dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan Vahap Küçük ise şunları söyledi: “Bu ödülü değerli meslektaşım Abdullah Kiğılı’nın elinden ve genç arkadaşlarımın önünde almak benim için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Ben bu ödülleri çok önemsiyorum. Çünkü birilerinin yaptıklarımızı görüp ödüllendirmesi bizi çok cesaretlendiriyor.”

Genç lider ödülü Ömer Taviloğlu’na
PERAKENDE Güneşi ödüllerindeki ilk kez ‘Genç Liderler Ödülü’ verildi. İlk ödülü Mudo Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Taviloğlu almaya hak kazandı. Taviloğlu’na ödülünü Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner verdi. Perakende Güneşi 2012 Ödülü alan diğer isimler ise şöyle sıralandı:

- Perakende Güneşi Özel Ödülü: İntemalive Projesi/Eczacıbaşı İntema Mağaza.

- Perakendeye Katkı Ödülü: İstanbul Shopping Fest.

- En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü (Mağazalar): Cüneyt Yağcı/Groupe Seb Genel Müdürü, Cüneyt Yavuz/Mavi Genel Müdürü.

- En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü (Marketler): Erhan Bostan/A101 CEO.

- En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü (AVM): İlham İnan Dündar/Torunlar GYO Genel Müdür Yardımcısı

- Yılın Alışveriş Merkezi Müdürü Ödülü: Nezihi Kayıboğlu/Optimum Outlet İstanbul Genel Müdürü.

- En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü: Migros/Hayallerimin Alışverişindeyim, Geleceğim Bu Sepetin İçinde.

- En Beğenilen Perakende Kuruluşu Ödülü: Mayo mağazaları Kom- Kozmetik mağazaları Tekin Acar.

Haberin Devamı