Gazete Vatan Logo

19 Aralık okullar tatil mi? 19 Aralık Pazartesi bugün İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine okul var mı, okula gidecekler mi?

Bugün okullar tatil mi, 19 Aralık okullar var mı? sorularına yanıt aranıyor. 19 Aralık 2022 Pazartesi günü Valiliklerden konuya dair açıklama yapılıp yapılmadığı araştırılırken öğrenciler ve veliler arama motorlarına yöneldi. 19 Aralık okullar tatil mi? İşte 19 Aralık 2022 Pazartesi günü okullarda son durum...

19 Aralık okullar tatil mi? 19 Aralık Pazartesi bugün İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine okul var mı, okula gidecekler mi?

Bugün okulların tatil olup olmadığı öğrenci ve veliler tarafından araştırılıyor. Hava şartlarının olumsuzlaşması ve kar beklentisi bugün okullar tatil olacak mı sorusuna yanıt aranıyor.

19 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Veliler Meteoroloji'den İstanbul'da sağanak ve fırtına uyarısı gelmesinin ardından İstanbul Valiliği'nden sertleşen hava şartları nedeniyle açıklama beklemeye başladı. Ancak Valilikten okulların tatil edilmesine yönelik bir açıklama gelmedi.

18 Aralık Pazar günü Marmara ve Karadeniz için hava yeniden soğumaya başlıyor, diğer bölgelerde (Ege, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu) güneş bolca görünecek. Pazar gününden sonrası bir süre soğuk geçecek. Yeni hafta özellikle İstanbul ve çevre merkezlerde sıcaklık dalgalanmasına hazır olalım, kış havası geri gelecek ama içinde kıyılar için henüz kar yağışı bulunmuyor