Gazete Vatan Logo

Ünlü otelde toplu tecavüz dehşeti! Video kayıtları kan dondurdu

18 yaşındaki genç kızın sabaha karşı ünlü otelin lobisinde ağlarken bulunmasıyla dehşet ortaya çıktı, saldırganların gülerken görüldüğü video kayıtları kan dondurdu.

Ünlü otelde toplu tecavüz dehşeti! Video kayıtları kan dondurdu

Mahkeme dosyasındaki ayrıntıları aktaran yerel medya, saldırganların tecavüz sırasında gülüştüklerini ve birbirlerine şaka yaptıklarını, videoda hiçbir kadın sesinin duyulmadığını yazdı. Haberlere göre, olay yeri inceleme ekibinin otel adasından topladığı deliller de mahkemeye sunuldu.

'MANTIK DIŞI'

Saldırganlar mahkemede rızaya dayalı cinsel ilişikiye girdiklerini savundu ancak hakim söz konusu savunmayı 'mantık dışı' bulduğunu söyledi.

20'DEN FAZLA VİDEO KAYDI VAR

Milliyet'te yer alan habere göre; İngiliz medyası, toplu tecavüz vakasında iki erkeğin daha arandığını bildiriyor. Aranan iki şüphelinin cep telefonlarıyla cinsel saldırıyı kaydettiği belirtiliyor. Yerel medyadaki ayrıntılarda ayrıca, saldırganların cep telefonlarında 20'yi aşkın video kaydı bulunduğu bilgisi de var.

Sekiz erkeğin kurbanın cep telefonunu çaldığı bildirilirken, İspanyol polisi genç kızın cep telefonu arayarak saldırganları hızla yakaladı. Polis ekipleri, toplu tecavüzü kayda alan iki erkeği yakalamak için güvenlik kamerası kayıtlarını inceliyor.

Haberin Devamı

ODADAN KAÇMAYI BAŞARDI

18 yaşındaki kurban, polise verdiği ifadede adları yerel basına göre Anthony G., Anthony A., and Khalil A., Lucas H., Thomas E. ve Romain C. olan Fransız ve İsviçreli erkeklerle bir partide tanıştığını söyledi. Otele birlikte döndüklerini anlatan genç kız, altı tatilci tarafından saldırıya uğraması üzerine odadan kaçmayı başardığını ve yardım çağırmak için lobiye indiğini belirtti.

SALDIRGANIN FOTOĞRAFI YAYINLANDI

İspanyol medyası Mallorca adasının başkenti Palma'daki mahkemeye elleri kelepçeli halde getirilen saldırganların fotoğraflarını yayınladı.