Gazete Vatan Logo

EBA kurs sistemine öğrenciler nasıl giriş yapıyor?

EBA Kurs sistemine öğretmenler ve öğrenciler tarafından girişler farklı sağlanıyor. EBA Giriş için gereken tüm ayrıntıları ve EBA Kurs’un içeriği hakkındaki bilgileri sizler için haberimizde topladık.

EBA kurs sistemine öğrenciler nasıl giriş yapıyor?

EBA Kurs içerisinde binlerce eğitim ekipmanları bulunduran mükemmel bir hizmet. EBA Kurs sayesinde öğrencilerin anlamadığı hiçbir konu kalmayacak. Okulda anlamadığı veya tekrar etmek istediği konuyu EBA Kurs üzerinden görüntüleyebilecek. Tüm öğrencilerin kullanmasını tavsiye edebileceğimiz EBA Kurs, öğrenciler için büyük fayda sağlıyor. EBA Kurs sadece ders tekrarı adına bir sistem değil. EBA Kurs içerisinde bir öğrencinin ihtiyacı olan her şey var. E-Kitaplar, e-Dergiler, Videolar, Sesler, Görseller, e-Dokümanlar, Yarışmalar, İçerikler ve e-Kurslar. Tüm bu hizmetlerden öğrenciler ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Öğrenci tarafından yapılması gereken tek şey EBA giriş şifresi almak. Şifre işlemleri bittikten sonra sayılan tüm hizmetlerden faydalanmak mümkün. EBA Kurs üzerinde öğretmenler de birbirleriyle iletişim halinde olmaktadır. Kendi projelerini paylaşabilmekte ve diğer meslektaşlarının projelerine katılabilmektedirler.

EBA Öğrenci Girişi İçin TIKLAYINIZ!

EBA Kurs İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Haberin Devamı

EBA Giriş yöntemleri öğrenci ve öğretmenler için farklılaşıyor. Girişleri sizler için inceledik.

EBA Giriş Öğretmen

EBA’ya öğretmenlerin giriş yapması için şifrelerinin olması gerekiyor. Şifresi olmayan öğretmenler EBA resmi internet sayfasına giriş yapmalıdır. Ardından sayfada bulunan giriş butonuna tıkladıktan sonra hemen alt kısımda bulunan MEBBİS Kullanarak Şifre Oluştur bağlantısına tıklayınız. Açılan pencereden giril kodu, kullanıcı adı ve şifre ile MEBBİS’ e giriş yapınız. Bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurunuz. Bilgiler eksiksiz olarak eklendikten sonra şifre oluşturma sayfasına geçiş yapabilirsiniz. Bu sayfada kısa sürede şifrenizi oluşturup, tüm EBA hizmetlerinden sınırsız yararlanabilirsiniz.

EBA Giriş Öğrenci

EBA hizmetlerinden faydalanmak isteyen öğrenciler sistem şifresini öğretmenlerinden alabilirler. Öğrencinin aldığı şifre ile EBA internet sayfasına girmesi gerekiyor. Girdikten sonra sağ üst köşede bulunan Giriş butonuna tıklayınız. EBA giriş ekranı karşınıza gelecektir. T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi yazdıktan sonra EBA sistemine kolayca girebilirsiniz.

Haberin Devamı

EBA Giriş Açık Öğretim Okulları Öğrenci

EBA internet sayfasına giriş yapınız. Sayfada bulunan giriş butonuna tıklayınız. Açılan giriş ekranının hemen altında bulunan Açık Öğretim Okulları Öğrenci Girişi bağlantısına tıklayınız. Güvenlik kodu, öğrenci numarası/T.C. kimlik numarası ve şifrenizi girdikten sonra EBA’dan yararlanabilirsiniz.

Unutulan şifreler için tekrardan öğretmenlere gitmeye gerek yok. Şifremi Unuttum bağlantısına tıklayarak şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Ayrıca EBA Kurs içerisinde bazı modülleri bulunduruyor. Haber Modülü, Dünya Modülü, e-Kitap, Video Modülü, Ses Modülü, Görsel Modülü, Tartışma Modülü. Bu modüller ile öğrencilere farklı ilgi alanları sunarak, her öğrenciye uygun bir sistem oluşturulmuştur. Çalışması devam eden modüller ise e-Ders Modülü, Deneyleri, Kırkambar Modülü. Kırkambar modülünün amacı oldukça dikkat çekici niteliktedir. EBA Kurs Kırkambar modülü ile elektronik bir ansiklopedi geliştirmeyi hedefliyor. Bu ansiklopedi nesiller arasında aktarılacağı hedefleniyor. EBA Kurs’a üye olan öğretmen ve öğrenciler tarafından da geliştirilebilir bir modül. Modül sayesinde gün yüzüne çıkmamış kaynaklar paylaşılacak ve gelecek nesillere olabildiğince doğru bilgiler aktarabilecek.

Haberin Devamı

Siz de hemen üye olarak EBA Kurs avantajlarından faydalanabilirsiniz.