Gazete Vatan Logo

Emlak vergisinde son tarih 1 Haziran

İzmit Belediyesi yetkilileri vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemek için Emlak Vergilerini 1 Haziran’a kadar ödemeleri gerektiğini hatırlattı.

Belediyelere ödenmesi gereken 2015 yılına ait Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergilerinin birinci taksitlerinin son ödeme tarihi 1 Haziran Pazartesi günü sona erecek. İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi’nden yapılan açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemek için vergilerini belirtilen tarihten önce mutlaka ödemeleri istendi.

Yetkililer, Emlak Vergisi ve işyerleri için Çevre Temizlik Vergilerini yatırmak için mükelleflere çok sayıda seçenek sunulduğunu ifade ederek, “Vatandaşlar, vergilerini Belsa 3.kattaki Gelir Birimi’ne, İzmit Kaymakamlığı 2.kattaki vezneye, Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe ve Bekirdere Mevlana Kültür Merkezi’ndeki ödeme noktalarına yatırabilirler. Halkbank, Denizbank ve PTT kanalıyla da ödeme yapmak mümkün. Mükellefler ayrıca İzmit Belediyesi resmi internet sitesine girerek buradan da kredi kartı yoluyla borçlarını ödeyebilirler” dediler.

Haberin Devamı