Gazete Vatan Logo

Herkes bağırdı ama işe yaramadı! Otobüs şoförü bayıldı sonrası kabus

İstanbul Bağcılar'da seyir halindeyken şoförün baygınlık geçirmesi sonrası bir otobüs, 5 araca çarptı. Otobüs sürücüsü ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Görgü tanığı, 'İbrahim Toprak, “Arkadaş arabanın içinde bayılmıştı. Ayağa kalkınca da otobüsün içinde yere düştü. ' şeklinde konuştu.

Herkes bağırdı ama işe yaramadı! Otobüs şoförü bayıldı sonrası kabus

Kaza, Bağcılar Osmangazi Caddesi’nde 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 57 ABK 064 plakalı otobüsün sürücüsü direksiyon başında rahatsızlanıp bayıldı.

Kontrolden çıkan otobüs cadde üzerinde park halinde bulunan 54 ED 960 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin önündeki 4 araç da birbirine vurdu. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle otobüs şoförü çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Toplamda 6 aracın karıştığı zincirleme kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

'Ayağa kalkınca da otobüsün içinde yere düştü'

Kazayı gören vatandaş İbrahim Toprak, “Arkadaş arabanın içinde bayılmıştı. Ayağa kalkınca da otobüsün içinde yere düştü. Ambulans gelene kadar içeriye giremedik. İtfaiye gelip içeriye girdiğinde şoför baygındı. Daha sonra ambulans gelip götürdü. Araçlar park halindeydi. Hepimiz burada 'dur' diye bağırdık. Otobüs şoförü kendinde değildi. Burada 4-5 araca vurdu” dedi.

Haberin Devamı