Gazete Vatan Logo

15 yaşındaki çocuk annesini öldürüp, 3 komşuyu yaraladı! Babası ile birlikte yakalandı

Eskişehir’de İ.A. adlı erkek çocuğu (15), 1 yıl önce babası Erkan A.'dan boşanan annesi Serap Bor'u (35) pompalı tüfekle öldürürken, 3 komşuyu da yaralayıp, otomobille kaçtı. Polis ekiplerinin incelemeleri sonucunda yapılan çalışmalarla 15 yaşındaki cinayet şüphelisi İ.A., azmettiricisi olduğu iddia edilen babası Erkan A. ile birlikte yakalandı. Olayın olduğu Fevziçakmak Mahallesi’nde yaya halde yakalanarak gözaltına alınan İ.A. ile babası Erkan A.’nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

15 yaşındaki çocuk annesini öldürüp, 3 komşuyu yaraladı! Babası ile birlikte yakalandı

Tepebaşı ilçesine bağlı Fevziçakmak Mahallesi Ertorun Sokak'ta oturan Serap Bor, 1 yıl önce Erkan A. ile boşandı. Erkek çocukları İ.A. ise babasıyla Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Aşağıpiribeyli köyünde yaşamaya başladı.

İddiaya göre, sabah saatlerinde otomobille Aşağıpiribeyli köyünden Fevziçakmak Mahallesi’ne gelen İ.A., yanında getirdiği pompalı tüfekle tartıştığı annesi Serap Bor’un yanı sıra ekmek yapmak için toplanan komşuları Ayşe Altın (60), Döndü Çayır (61), Türkan Çimen’i (50) bilinmeyen nedenle vurdu.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, Serap Bor’un hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan komşular ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Eskişehir Şehir Hastanesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Göğsünden yaralanan Çayır’ın sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Polis ekiplerinin incelemeleri sonucunda yapılan çalışmalarla 15 yaşındaki cinayet şüphelisi İ.A., azmettiricisi olduğu iddia edilen babası Erkan A. ile birlikte yakalandı.

Olayın olduğu Fevziçakmak Mahallesi’nde yaya halde yakalanarak gözaltına alınan İ.A. ile babası Erkan A.’nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE DE EVDEN KAÇMIŞ

Yaklaşık 1 yıl önce ayrılan Erkan A. ile Serap Bor’un büyük çocukları olan 15 yaşındaki İ.A.’nın 2020 yılının Eylül ayında evden kaçtığı öğrenildi. Arama kurtarma çalışmalarının 3’üncü gününde boş bir evde bulunan İ.A.’nın, “Aileme kızdığım için kaçtım” dediği öğrenildi.