Gazete Vatan Logo

AK Parti’de kutlama hazırlıkları sürüyor!

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi'nde hazırlıklar devam ediyor. Parti genel merkezi önündeki otopark alanı, ilerleyen saatlerde toplanması beklenen vatandaşlar için hazırlandı.

AK Parti’de kutlama hazırlıkları sürüyor!

Parti genel merkezinde yerli ve yabancı basın mensupları için platform kurulurken, seçim bölgelerinden gelen sonuçlar da oluşturulan seçim koordinasyon merkezinden izleniyor. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi'nde hazırlıklar yapılıyor. Seçim sonuçlarının gelmeye başlamasıyla birlikte parti genel merkezi önünde toplanması beklenen vatandaşlar için otoparkın bulunduğu alan hazırlandı. Vatandaşların olası konuşmaları ve seçim sonuçlarını takip edebilmeleri için iki dev ekran kuruldu. Seçim sonuçlarını izleyecek çok sayıda yerli ve yabancı basın mensubu için de platform hazırlandı.


Kültür Bakanı ve Aile Bakanı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda


AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda seçim sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da sonuçları takip etmek üzere il binasına giriş yaptı.


AK Partililer ilk seçim sonuçlarının ardından Huber Köşkü'ne akın etti.

Haberin Devamı

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlaması ile çok sayıda vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sonuçları takip ettiği Huber Köşkü önüne akın etti. Ellerinde AK Parti bayraklarıyla vatandaşlar uzun araç kuyrukları oluşturdu.


Vatandaşlar, Kısıklı'ya akın etmeye başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki ikametinden çıkarak akşam saatlerinde seçim sonuçlarını takip etmek için Tarabya'daki Huber Köşkü'ne geçmişti. AK Partili vatandaşlar da seçim sonuçlarının açıklanmaya başlaması ile birlikte Huber Köşkü önüne gitti. Araçlarıyla korna çalan vatandaşlar, ellerinde AK Parti bayraklarıyla AK Parti'nin önde gitmesini kutluyor. Köşk önünde araç kuyrukları oluştu.