Hazırlık

Hazırlık

Son dakika hazırlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hazırlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hazırlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazırlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazırlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.262 hazırlık haberi bulunmuştur. Tüm hazırlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Real Madrid'de Arda Güler, yeni sezonu açıyor!
Real Madrid'de Arda Güler, yeni sezonu açıyor!Real Madrid forması giyen Arda Güler, cumartesi günü Madrid'e gidecek ve takımla sezon öncesi çalışmalara başlayacak.
26.07.2024Fenerbahçe
Bakan Şimşek: Büyüme potansiyelimizi artıracağız
Bakan Şimşek: Büyüme potansiyelimizi artıracağızHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Brezilya'daki G20 zirvesini değerlendirdi.
26.07.2024Ekonomi
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'Manisa Celal Bayar Üniversitesi, öğrencilerini bilim, teknoloji ve sanayi alanlarında iş hayatına başarılı bir başlangıç yapabilmeleri için tüm olanakları seferber ediyor. Ege Bölgesi’ndeki üniversiteler arasında sadece Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin uyguladığı isteğe bağlı staj faaliyetiyle öğrencilerin daha ikinci sınıftayken sanayi ile temas kurması ve uygulamalı eğitime ulaşması sağlanıyor. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz” dedi.
26.07.2024Gündem
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
26.07.2024İddaa
Üniversite tercihleri başladı: GASMEK YKS uzman öğretmenleri ile tüm öğrencilerin yanında
Üniversite tercihleri başladı: GASMEK YKS uzman öğretmenleri ile tüm öğrencilerin yanındaGaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) üniversite tercihleri için uzman öğretmenleriyle tüm öğrencilere yardımcı oluyor, yeni dönem için ise hazırlık yaz kurslarına başlıyor.
25.07.2024Gaziantep
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor! Şampiyonlar Ligi’nde elemelerde mücadele eden Fenerbahçe’den sonra diğer temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir’in de Avrupa serüveni bugün oynayacakları maçlar ile başlıyor. Trabzonspor, bugün saat 19.30’da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir ise bugün saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek.
25.07.2024İddaa
Galatasaray, Lecce'yi mağlup etti! Heyecan D-Smart'ta yaşandı
Galatasaray, Lecce'yi mağlup etti! Heyecan D-Smart'ta yaşandıYeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, 4. hazırlık maçında Lecce ile karşı karşıya geldi. D-Smart'tan yayınlanan karşılaşmadan sarı-kırmızılı ekip 2-1 galip ayrıldı.
24.07.2024Futbol
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’da
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’daYeni sezon hazırlıklarını Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmalarıyla sürdüren Galatasaray, dördüncü özel maçında bugün İtalya 1. Lig ekibi Lecce ile karşılaşacak.
24.07.2024Galatasaray
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?İsrail'de, UNRWA'yı "terör örgütü" ilan eden, ülkedeki çalışmalarını yasaklayan ve çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören 3 yasa tasarısı, meclisteki ilk oylamadan geçti. Peki, UNRWA nedir (açılımı), UNRWA ne demek?
24.07.2024Gündem
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldıCumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantısı sonrası yapılan açıklamada "Programımızın nihai amacı sürdürülebilir ve kapsayıcı büyümeye ulaşmak, fiyat istikrarının tesisi ile kalıcı refah artışını sağlamaktır. Bu süreçte, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerini kapsayan kalkınma odaklı politikalarımızla istihdam sağlamaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.
23.07.2024Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.07.2024İddaa
Transfer bombası patladı: Muci giderse Talisca gelir
Transfer bombası patladı: Muci giderse Talisca gelirGeçen sezon yaşadığı kas sakatlığı sebebiyle uzun süre formasından uzak kalan Anderson Talisca, Al Nassr’ın Maritimo’yla oynadığı hazırlık maçıyla sahalara döndü. Muci’nin satılması halinde Sambacı için temaslar başlayacak!
23.07.2024Beşiktaş
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadı
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadıBeşiktaş’ta bu sezon göreve gelen Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp döneminde takıma hiç yükleme yapmadı. Geçen sezon bir aylık hazırlık sürecinde 8 futbolcu sakatlık yaşarken, bu kez kimsenin sakatlanmaması dikkat çekti.
23.07.2024Beşiktaş
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
Heyecan dorukta... Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'ta
Heyecan dorukta... Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'taFenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.
23.07.2024Şampiy10
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!Bu sezon takımın başına Jose Mourinho’yu getirerek hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedeflerle yola çıkan Fenerbahçe’nin Avrupa serüveni bugün başlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler ilk maçını deplasmanda oynayacak. Bugün saat 21.30’da başlayacak ve Thun kentindeki Stockhorn Arena’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek.
23.07.2024Şampiy10
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!Beşiktaş Mecidiye Mahallesi'nde yokuş aşağı inerken şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, dört katlı binanın giriş katına çarptı.
22.07.2024Gündem
Beşiktaş'ta Anderson Talisca belirsizliği! Luis Castro'dan sürpriz
Beşiktaş'ta Anderson Talisca belirsizliği! Luis Castro'dan sürprizBeşiktaş'ın gündeminde bulunduğu iddia edilen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca kafaları karıştırdı.
22.07.2024Şampiy10
Galatasaray- Lecce hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Galatasaray- Lecce hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray- Lecce ile hazırlık maçına çıkıyor. Son oynadığı Trencin maçını 4-1 kazanan sarı-kırmızılıların gollerini Derrick Köhn, Hakim Ziyech, Mertens ve yeni transfer Batshuayi kaydetti. Peki, Galatasaray- Lecce maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
21.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Hat uzunluğunu 7 bin 142 kilometreye yükselttikUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son 21 yılda mevcut demiryolu hatlarının elektrikli hale getirilmesi kapsamında yapılan çalışmalarla, 2002 yılında 2 bin 122 kilometre olan elektrikli hat uzunluğunu yüzde 237 oranında arttırarak 7 bin 142 kilometreye yükselttiklerini söyledi.
21.07.2024Gündem
Beşiktaş'ta Amartey krizi! Özel uçağa binmedi
Beşiktaş'ta Amartey krizi! Özel uçağa binmediYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımda istenmeyen isimlerden olan Amartey ile ilgili yaşanan kriz ortaya çıktı.
21.07.2024Şampiy10
Okan Buruk Avusturya'da karar verdi! Galatasaray'ın bir oyuncunun daha kalemi kırıldı: Transfer için acil toplantıda İbrahim Hatipoğlu o ismi önerdi
Okan Buruk Avusturya'da karar verdi! Galatasaray'ın bir oyuncunun daha kalemi kırıldı: Transfer için acil toplantıda İbrahim Hatipoğlu o ismi önerdiGalatasaray'da sağ bek transferi için çalışmalar sürerken bir kritik karar daha geldi. Avusturya kampında tüm oyuncuları raporlayan teknik direktör Okan Buruk, hazırlık maçlarında şans verdiği iki oyuncunun ismini unutmaya hazır. Ancak beklenmeyen bir performans da Cimbom'un sol kanatında yaşandı. Avusturya'da kararını veren Buruk, bir kanadı daha koparmaya hazırlanıyor. Transfer içinse acil toplantı yapıldı.
20.07.2024Galatasaray
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
19.07.2024İddaa
Mourınho’lu Fenerbahçe ilk resmi maçını İsviçre’de oynayacak! Maç heyecanı D-Smart'ta
Mourınho’lu Fenerbahçe ilk resmi maçını İsviçre’de oynayacak! Maç heyecanı D-Smart'taJose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında İsviçre’nin Lugano takımına konuk olacak.
19.07.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Hazırlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazırlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.