Gazete Vatan Logo
Basketbol Ve Hido resmen CEO

Ve Hido resmen CEO

Basketbol kariyerine son veren Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu’nda göreve başladı

Ve Hido resmen CEO

Türkoğlu, “Hayatımda yeni bir dönem başlıyor. Tecrübelerimi Türkiye’deki gençlerle paylaşacağım. Eğer olimpiyat elemeleri ev sahipliğini alabilirsek, iyi bir kadro oluşturmayı düşünüyorum” dedi

BASKETBOL hayatına son veren Hidayet Türkoğlu, dün resmen Türkiye Basketbol Federasyonu’nun CEO’su oldu. TBF Başkanı Harun Erdenay, “Yönetim kurulu olarak karar aldık. Hidayet Türkoğlu, bundan sonra liglerimizde, milli takımlarımızda ve sponsor ilişkilerinden sorumlu CEO olarak görev yapacak. Kendisinin ileride bu koltuğu hak edecek biri olduğunu düşünüyorum” dedi.

HAYATINDA yeni bir dönemin başladığını söyleyen Türkoğlu ise, “Bir basketbolcunun özellikle yaşlandıkça genç yaşlarda hissettiklerini hissetmediğini fark ettim. Bu sene de 15 yıllık NBA kariyerimi noktaladım. Tecrübelerimi Türkiye’deki gençlerle paylaşacağım.

ÇOK tecrübeler edindim 15 senede. Basketbolun gelişimi, sporcu ve tesisleşme anlamında, seyircilerin maça gelmesi konusunda çok tecrübeler edindim. Bunları bir şekilde yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum

Haberin Devamı

BÜTÜN yaz Harun başkanla konuştuk. Bu fırsatı geri çevirmek istemedim. İnşallah olimpiyat elemelerini alabilirsek, iyi bir kadro oluşturmayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.