Hidayet Türkoğlu

Hidayet Türkoğlu

Son dakika Hidayet Türkoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hidayet Türkoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hidayet Türkoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hidayet Türkoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hidayet türkoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.061 hidayet türkoğlu haberi bulunmuştur. Tüm hidayet türkoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti!
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemelerine hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na ziyarette bulundu. 12 Dev Adam’ın antrenmanını izleyen Bakan Bak, teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.
20.02.2024 Basketbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Hidayet Türkoğlu, Ömer Onan, Ergin Ataman hiçbiri baş edemedi! İşte sadece maça gelelim diyen 2 yıldız
Hidayet Türkoğlu, Ömer Onan, Ergin Ataman hiçbiri baş edemedi! İşte sadece maça gelelim diyen 2 yıldız A Milli Basketbol Takımımız, Ağustos ayında Olimpiyat Elemeleri maçlarına çıkacak. Fakat bu maçlar öncesi daha önce yaşanan problem tekrar ortaya çıktı. NBA'de forma giyen ve devşirme olan basketbolcular yine Milli Takım'a gelmek istemiyor. A Milli Basketbol Takımı'ndaki büyük problemi FANATİK yazarı Gökhan German değerlendirdi.
27.07.2023 TBL
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları
Spor camiasından 15 Temmuz mesajları Spor federasyonları ve spor kulüpleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıl dönümünde mesaj yayımladı.
15.07.2023 Süper Lig
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyük bir kompleksin inşa edildiğini belirten Özhaseki, “İnşaatı bittikten sonra İnşallah omuz omuza izleyeceğimiz, birbirimize sarılarak kutlayacağımız nice basketbol müsabakasını burada kazanacağız” dedi. 
10.07.2023 Gündem
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisinin üçüncü maçında Anadolu Efes, deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 83-74 mağlup ederek 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu.
17.06.2023 TBL
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yeni sponsorluk anlaşması
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yeni sponsorluk anlaşması Türkiye Basketbol Federasyonu ile e-ticaret platformu Hepsiburada arasında imzalanan anlaşmayla şirket; milli takımlar ana sponsoru oldu.
9.06.2023 Basketbol
Spor dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları
Spor dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları Spor camiasından Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mesajları yayınlandı.
29.05.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 milyon mültecinin kalacağı konutların yapımı da Suriye’de sürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 milyon mültecinin kalacağı konutların yapımı da Suriye’de sürüyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara'da Mamak Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Hemşehri Buluşması'nda konuştu. Erdoğan, seçmene rehavet uyarısında bulunarak "Unutmayın en büyük düşmanımız rehavettir, zafer sarhoşluğudur. Biz orayı boş bırakırsak gelir birileri doldurur." dedi. Suriyelilerin geri dönüşü hakkında da konuşan Erdoğan, "Şimdiye kadar 500 bin Suriyeliyi memleketlerine gönderdik. 1 milyon Suriyeliyi Suriye'de iskan edecek konutları yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
24.05.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası spor camiası tek yürek oldu
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası spor camiası tek yürek oldu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türk spor kulüpleri ve sporcular resmi hesaplarından paylaşımlarda bulundurlar. İşte spor dünyasından paylaşılan mesajlar...
13.11.2022 Futbol
A Milli Erkek Basketbol Takımı Belçika'yı farklı devirdi: 86-52
A Milli Erkek Basketbol Takımı Belçika'yı farklı devirdi: 86-52 A Milli Erkek Basketbol Takımı FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri 2'nci Tur I Grubu'nda Belçika'yı 86-52 mağlup etti.
11.11.2022 Basketbol
Türkiye Basketbol Federasyonu'na bir sponsor daha!
Türkiye Basketbol Federasyonu'na bir sponsor daha! Türkiye Basketbol Federasyonu ile Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığı çatısı altında faaliyet gösteren TEMSA arasında imzalanan anlaşmayla TEMSA; milli takımlar sponsoru oldu.
8.11.2022 Basketbol
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla lansman düzenleyerek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
27.09.2022 Diğer Sporlar
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı devirdi
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı devirdi 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu dördüncü maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı 78-63'lük skorla yenerek 3. galibiyetini elde etti. 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu dördüncü maçında İspanya'nın Karadağ'ı yenmesiyle A Milli Takım, son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.
6.09.2022 Basketbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
1.08.2022 Siyaset
İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında gerilim
İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında gerilim Zeytinburnu'nda İSKİ binası açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatı nedeniyle tartışma yaşandı.
7.07.2022 Siyaset
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor...
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor... Türkiye Basketbol Federasyonu, Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerine inşa edilecek olan Basketbol Gelişim Merkezi’ni hazırladığı video ile tanıttı.
6.07.2022 TBL
Spor camiasından "19 Mayıs" kutlamaları
Spor camiasından "19 Mayıs" kutlamaları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile birçok kulüp kutlama mesajı yayımladı. Paylaşılan kutlama mesajları şöyle:
19.05.2022 Süper Lig
Ara tatil etkinlikleri! Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri!
Ara tatil etkinlikleri! Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri! 18 milyon öğrenci ikinci yarıyıl ara tatiline başladı. Öğrenciler 11-15 Nisan'ı kapsayan ara tatilde hafta sonu ile birlikte 9 günlük tatil yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de (İBB), ara tatilde birbirinden keyifli ve ücretsiz etkinlikleri çocuklarla buluşturuyor. Mini konser, havuz keyfi, kukla gösterimi ve daha çok fazlası İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor. Peki, Ara tatilde hangi etkinlikler var? Ara tatil çocuk etkinlikleri nerede var? Ara tatilde ne yapsak diyorsanız işte İBB’den ara tatil etkinlikleri!
11.04.2022 Eğitim
İBB'den sömestr etkinlikleri! Yarıyıl tatilinde ne yapsak? İstanbul'da etkinlikler başlıyor!
İBB'den sömestr etkinlikleri! Yarıyıl tatilinde ne yapsak? İstanbul'da etkinlikler başlıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarıyıl tatiline giren öğrenciler için birbirinden renkli programlar hazırladı. 2021-2022 eğitim yılının ilk dönemini geride bırakan çocuklar, şehrin dört bir yanındaki etkinliklerle doyasıya eğlenecek. Buz pistinden havuz keyfine, bisiklet eğitiminden konserlere kadar pek çok etkinlik, İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor. Peki, İstanbul'da çocuk etkinlikleri nerede yapılacak? İstanbul'da yarıyıl etkinlikleri nerede? İşte İBB'den sömestr etkinlikleri!
22.01.2022 Eğitim
Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi!
Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi! Türkiye Basketbol Federasyonu'nun olağan seçimli genel kurulunda Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi.
4.11.2021 Basketbol
Erman Kunter: Değişim diye yola çıktık
Erman Kunter: Değişim diye yola çıktık Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlık seçimi öncesi adaylardan Erman Kunter açıklamalarda bulundu.
13.10.2021 TBL
Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay: Spora destek veren bir aileyiz
Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay: Spora destek veren bir aileyiz Misli.com ve Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) yaptığı anlaşmanın ardından Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oktay, 'Spora destek veren bir aileyiz' derken, Türkoğlu ise "Bizi eleştirebilirler ama son 5 yılı başarısızlık olarak görmeleri gerçekten üzücü" ifadelerini kullandı.
12.10.2021 TBL
Misli.com'dan Türk basketboluna dev destek!  TBF ile iş birliği anlaşması imzalandı...
Misli.com'dan Türk basketboluna dev destek! TBF ile iş birliği anlaşması imzalandı... Misli.com; ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Süper Ligi'nin ana sponsoru, Türkiye Basketbol Ligi'nin ise isim sponsoru oldu.
12.10.2021 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Hidayet Türkoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hidayet türkoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.