Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Seni göndermeyeceğiz"

"Seni göndermeyeceğiz"

Fenerbahçe'de yönetim cephesinde İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo'ya yönelik bakış açılarının olumsuz olduğu yönündeki dedikolara başkan Aziz Yıldırım el attı.

"Seni göndermeyeceğiz"

Sporx'in haberine göre Fenerbahçe'de yönetim cephesinde İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo'ya yönelik bakış açılarının olumsuz olduğu yönündeki dedikolara başkan Aziz Yıldırım el attı.

"Terraneo gidecek" iddiaları gündem oldu

Fenerbahçe'de oynanan kötü futbol ve hem Avrupa'da hemde Türkiye'de zirveden uzak kalmanın ardından bir anda gözler başkan Aziz Yıldırım'ın sergileyeceği tavır merakla beklenmeye başlandı. Özellikle Yıldırım'ın Kayserispor deplasmanında maçın ardından soyunma odasına inmesiyle birlikte İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo'ya güvenin sarsıldığı ve 62 yaşındaki ismin görevine son verileceği konuşulmaya başlandı.

Aziz yıldırım Terraneo ile bir araya geldi!

Özellikle gazetelerde yoğun şekilde çıkan Terraneo haberlerinin ardından başkan Aziz Yıldırım hemen duruma el koydu. Uzun yıllardır Terraneo ile dostluğu olan İtalyan ismin futbol bilgisine çok güvenen Yıldırım, sarı-lacivertlilerin sportif direktörüyle bir araya geldi.

Terraneo'ya "Seni göndermeyeceğiz" mesajı

Haberin Devamı

Görüşmenin temel amacı gazetelerde çıkan haberler olurken; sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım, Terraneo'ya bu söylentilere aldırmamasını söylerken, kendisiyle yolları ayırmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını net bir şekilde iletti.

Aziz Yıldırım ile Terraneo arasındaki görüşmelerin ardından resmi siteden, gazetelerde çıkan haberler yalanlanarak, sarı-lacivertli camiaya ve futbol kamuoyuna İtalyan futbol adamının arkasında olunduğu yönünde mesaj verildi.

İdmanı birlikte izlediler

Öte yandan ikili, Fenerbahçe'nin Ajax ile oynayacağı mücadele öncesinde yaptığı son idmanı birlikte izledi ve bir sorun olmadığını da gözler önüne serdi.