Giuliano Terraneo

Giuliano Terraneo

Son dakika Giuliano Terraneo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Giuliano Terraneo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Giuliano Terraneo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Giuliano Terraneo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan giuliano terraneo gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 giuliano terraneo haberi bulunmuştur. Tüm giuliano terraneo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri! Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı?
Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri! Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı? Fenerbahçe, eski teknik direktörü Portekizli Vitor Pereira'yı tekrar takımın başına getirdi. 2 yıllık anlaşma imzalandı. Sezon başına 1,5 milyon euro garanti ücret alacak Pereira, bonus maddelerindeki başarı kriterleri yerine gelirse alacağı ücret 3.5 milyon eurolara kadar çıkabilecek. Peki, Vitor Pereira daha önce Fenerbahçe'den neden ayrılmıştı? Vitor Pereira Fenerbahçe kariyeri…
3.07.2021 Gündem
Emre Belözoğlu kimdir? Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu futbol kariyeri
Emre Belözoğlu kimdir? Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu futbol kariyeri Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu bugün Rizespor karşısında son kez forma giyecek. Peki, Emre Belözoğlu futbolu bırakıyor mu? Emre Belözoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Emre Belözoğlu futbol kariyeri hakkında merak edilenler...
25.07.2020 Gündem
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi Fernandao, Giuliano Victor de Paula ve Josef de Souza'yı Arabistan ekiplerine satan Fenerbahçe, üç oyuncudan 25 milyon avro gelir elde etti.
24.08.2018 Fenerbahçe
Terraneo Beşiktaş'tan Lens'i alıyor!
Terraneo Beşiktaş'tan Lens'i alıyor! Beşiktaş'ta transfer hareketliliği forvet bölgesinde yaşanıyor. Lens için İngiltere'den talip çıkarken Negredo ve Love'a ise beklenen teklifler henüz gelmedi.
8.06.2018 Beşiktaş
Ali Koç'tan Zidane açıklaması! Fenerbahçe'ye...
Ali Koç'tan Zidane açıklaması! Fenerbahçe'ye... Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği'nde konuşuyor. İşte Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar...
31.05.2018 Fenerbahçe
Terraneo'dan Fenerbahçeli yıldıza 17 milyon euro!
Terraneo'dan Fenerbahçeli yıldıza 17 milyon euro! Terraneo, West Bromwich’in teknik danışmanı oldu. İtalyan futbol adamı Fener’e getirdiği Josef’i şimdi yeni takımına transfer edecek.
13.04.2018 Fenerbahçe
İşte Giuliano Terraneo'nun yeni adresi!
İşte Giuliano Terraneo'nun yeni adresi! Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Giuliano Terraneo, West Bromwich Albion'ın yeni teknik danışmanı oldu.
12.04.2018 İngiltere
İtalyanların Kjaer savaşı
İtalyanların Kjaer savaşı Fenerbahçeli Simon Kjaer için Milan ve Inter takımlarının devrede olduğu iddia edildi. İtalyan basınında Milan'ın Danimarkalı savunmacı için 12 milyon Euro'yu (yaklaşık 45 milyon TL) gözden çıkardığı belirtildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Dev projenin sonu hüsran!
Dev projenin sonu hüsran! Fenerbahçe'de Terraneo ve Vitor Pereira sorumluluğunda kurulan kadro ve sistem başarısızlıkla sonuçlandı. 2 sezonluk plan, henüz 1 yıl dolmadan maddi ve manevi hüsran yaşattı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Rıdvan Dilmen'e sürpriz teklif!
Rıdvan Dilmen'e sürpriz teklif! Aziz Yıldırım, bir süredir görüşmediği Rıdvan Dilmen'e sürpriz bir teklif götürdü. Yıldırım, Dilmen'den futbolun başına geçmesini istedi. Dilmen bu teklifi geri çevirince konu kapandı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan bomba açıklamalar
Aziz Yıldırım'dan bomba açıklamalar Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, basın toplantısı düzenledi.
18.04.2016 Fenerbahçe
Emre geri dönüyor
Emre geri dönüyor Fenerbahçe'de görevine son verilen Sportif Direktör Giuliano Terraneo’nun yerine sezon sonunda Emre Belözoğlu’nun getirilmesi bekleniyor.
29.03.2016 Fenerbahçe
Terraneo'dan flaş açıklama
Terraneo'dan flaş açıklama Fenerbahçe’de görev yapan İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo, sözleşmesinin kulüp tarafından sonlandırıldığını açıkladı.
25.03.2016 Fenerbahçe
Giuliano Terraneo kimdir?
Giuliano Terraneo kimdir? Giuliano Terraneo Fenerbahçe'de gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe'de uzun süredir tartışılan Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile yollar resmen ayrıldı. Peki Giuliano Terraneo kimdir?
29.09.2021 Gündem
Fenerbahçe'de Terraneo dönemi sona erdi!
Fenerbahçe'de Terraneo dönemi sona erdi! Sarı lacivertlilere yaptığı transferlerle bir dönem gündeme oturan Giuliano Terraneo, daha sonra ‘pasif göreve’ çekilmişti. Bir süredir sadece maaşını alan tecrübeli futbol adamı, ayrılık sonrası İsviçre’ye dönecek.
23.03.2016 Fenerbahçe
Terraneo'nun yetkileri kime verildi?
Terraneo'nun yetkileri kime verildi? Fenerbahçe'de üst üste yaşanan krizler, transfer döneminin yıldızı İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun sonunu getirdi.
24.02.2016 Fenerbahçe
'Paramı almadan gitmem'
'Paramı almadan gitmem' Samandıra'da dün çok sıcak saatler yaşanırken, bir isim tesislerde değildi...
23.02.2016 Fenerbahçe
Sen görevi bırakmadın mı?
Sen görevi bırakmadın mı? Portekizli teknik adam, F.Bahçe macerasının bittiğini düşündüğü Terraneo’ya “Yoksa bu maçtan sonra mı gideceksin” diye takılırken İtalyan sportif direktör ise “Ben buradayım da bu senin takımla son maçın mıydı” şeklinde espirili bir cevap verdi
13.02.2016 Fenerbahçe
Pereira Morais'i ziyaret etti
Pereira Morais'i ziyaret etti Teknik direktör Pereira ve takımın bazı yetkilileri Antalyaspor Teknik Direktörü Morais'i hastanede ziyaret etti
4.02.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'de Terraneo'ya transfer yasak!
F.Bahçe'de Terraneo'ya transfer yasak! Giuliano Terraneo, şimdilerde Samandıra'dan dışarıya çıkmıyor.
1.02.2016 Fenerbahçe
Giuliano Terraneo çalışmalara başladı
Giuliano Terraneo çalışmalara başladı Bu sezon büyük hedefler peşinde koşan Fenerbahçe, devre arasındaki ara transfer döneminde eksikliklerini gidererek ligin 2. yarısına girmek istiyor.
22.12.2015 Fenerbahçe
Fenerbahçe hücuma kalkıyor
Fenerbahçe hücuma kalkıyor Maçları kazanmasına rağmen, oynattığı defans futbolu nedeniyle çok eleştirilen Vitor Pereira, Fenerbahçe'yi 'pozisyona giremeyen takım' imajından kurtarabilmek için 'tek ön liberolu sistem' denemelerine start verdi.
14.11.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe 15 milyon Euro ayırdı!
F.Bahçe 15 milyon Euro ayırdı! Sarı-Lacivertliler, ocak ayı transfer dönemi için 15 milyon Euro'luk bütçe ayırdı.
8.11.2015 Fenerbahçe
Fenerbahçe’de kritik maçlar
Fenerbahçe’de kritik maçlar F.Bahçe'de yürütülen gizli plana göre Pereira'nın kaderi 2 maça bağlı. İstenen neticeler alınmazsa Aykut Kocaman için harekete geçilecek.
22.10.2015 Fenerbahçe
"Seni göndermeyeceğiz"
"Seni göndermeyeceğiz" Fenerbahçe'de yönetim cephesinde İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo'ya yönelik bakış açılarının olumsuz olduğu yönündeki dedikolara başkan Aziz Yıldırım el attı.
21.10.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Giuliano Terraneo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki giuliano terraneo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.