Gazete Vatan Logo
Futbol İtalyanlar G.Saray'ı zorladı

İtalyanlar G.Saray'ı zorladı

Galatasaray Başkanı Aysal, transfer dönemini yorumladı. “En çok İnter forması giyen Ranocchia konusunda zorlandık. Son dakikaya kadar süreç devam etti” dedi. Bilindiği gibi İtalyan oyuncu son gün gelmekten vazgeçti.

İtalyanlar G.Saray'ı zorladı

Galatasaray, İtalyan çalıştırıcısı Mancini’nin isteği üzerine devre arasında takıma tam 9 takviye yaptı. G’Hoppers’tan İzet Hajroviç, Gremio’dan Alex Telles, Fenix’ten Ontivero, B.Juniors’tan Burdisso, Bucaspor’dan Umut Gündoğan, Kayserispor’dan Salih Dursun, Manisaspor’dan Oğuzhan Kayar, Eskişehir’den Veysel Sarı ve Dortmund’dan Koray Günter’i kadrosuna dahil etti. 1 aylık süreçte yoğun bir transfer dönemi yaşandı.

Bitime dakikalar kala bile çalıştık

Başkan Ünal Aysal transfer dönemini yorumladı. “Bu dönemde sizi en çok zorlayan transfer hangisiydi” sorusuna Aysal ilginç bir yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal “ Yoğun ve zorlu bir transfer dönemi yaşadık. Transfer döneminin bitimine dakikalar kala bile çalışma içindeydik. Bizi en çok zorlayan bir sonuç almamamıza rağmen İtalyan stoperler oldu. En çok da Inter forması giyen Ranocchia ile yaşanan transfer sürecinde çok zorlandık. Son dakikaya kadar transfer süreci devam etti. Ama bir sonuç almadık” diye konuştu. Aysal’ın söylediği diğer İtalyan ise Cagliari forması giyen Astori’ydi...

(Bugün)

Haberin Devamı