Astori

Astori

Son dakika astori haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan astori ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını astori haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Astori

haberleri sayfasında son dakika yaşanan astori gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 astori haberi bulunmuştur. Tüm astori haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'un yeni transferi Vitor Hugo 15 farklı teknik adamla çalıştı
Trabzonspor'un yeni transferi Vitor Hugo 15 farklı teknik adamla çalıştı Trabzonspor'un Brezilyalı stoperi Vitor Hugo'nun 15 farklı teknik adamla çalıştığı ortaya çıktı.
6.10.2020 Trabzonspor
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
"Oda arkadaşı olsaydı Astori yaşıyor olurdu"
"Oda arkadaşı olsaydı Astori yaşıyor olurdu" 4 Mart'ta takımı Fiorentina'yla kamp yaptığı otelin odasında ölü bulunan Davide Astori'yle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
8.06.2018 İtalya
Milano'da sessiz derbi
Milano'da sessiz derbi Fiorentina takım kaptanı Davide Astori'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelenen İtalya 1. Futbol Ligi'nin (Serie A) 27. hafta maçında Milan ile Inter 0-0 berabere kaldı.
4.04.2018 İtalya
Muslera İtalya'da oynamak istediğini açıkladı!
Muslera İtalya'da oynamak istediğini açıkladı! Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesine özel açıklamalar yaptı. Muslera Süper Lig'de sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini söylerken, İtalya macerasına da devam edebileceğinin sinyallerini verdi.
20.03.2018 Galatasaray
Dani Alves: Futbolu daha az sever hale geldim
Dani Alves: Futbolu daha az sever hale geldim Paris Saint Germain'in yıldızı Dani Alves, Brezilya basınına verdiği röportajında dikkat çeken ifadeler kullandı.
13.03.2018 Fransa
Fiorentina'da Astori anıldı
Fiorentina'da Astori anıldı İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 28. haftasında Fiorentina, konuk ettiği Benevento'yu 1-0 yendi.
11.03.2018 İtalya
Roma'dan net galibiyet
Roma'dan net galibiyet Roma'nın sahasında Torino'yu 3-0 yendiği maçta golleri Manolas, De Rossi ve Pellegrini attı
9.03.2018 İtalya
İtalya Astori'ye ağlıyor
İtalya Astori'ye ağlıyor Otel odasında uyurken hayatını kaybeden 31 yaşındaki Fiorentina'lı futbolcu Davide Astori, son yolculuğuna uğurlandı. İtalyan oyuncunun cenaze törenine futbol dünyasının önemli isimleri katıldı.
8.03.2018 İtalya
Ölüm haberini yeşil sahada aldı...
Ölüm haberini yeşil sahada aldı... Bir dönem Fiorentina forması giyen Belenenses takımının 24 yaşındaki futbolcusu Marko Bakic, Vitoria ile oynadıkları maç sırasında Davide Astori'nin ölüm haberini alınca gözyaşları içinde oyundan çıktı.
7.03.2018 Futbol
Davide Astori'nin otopsi sonucu açıklandı
Davide Astori'nin otopsi sonucu açıklandı İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Fiorentina'nın takım kaptanı Davide Astori'nin, kalbinin yavaşlayarak durması sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.
6.03.2018 İtalya
Davide Astori'nin sözleşmesi uzatıldı
Davide Astori'nin sözleşmesi uzatıldı Fiorentina, hayatını kaybeden kaptanı Davide Astori'nin sözleşmesini süresiz uzattı ve tüm kontrat bedelini eşi ile kızına ödemeye karar verdi.
6.03.2018 İtalya
Fatih Terim'den Milan'a ziyaret
Fatih Terim'den Milan'a ziyaret Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, daha önce görev yaptığı takımlardan İtalya temsilcisi Milan'ı ziyaret etti.
5.03.2018 Galatasaray
Savcıdan Astori açıklaması: Ölüm nedeni tuhaf gelecek ama...
Savcıdan Astori açıklaması: Ölüm nedeni tuhaf gelecek ama... Fiorentina takımı kaptanı Davide Astori’nin uykusunda hayatını kaybetmesiyle ilgili ilk resmi açıklama geldi. Udine Başsavcısı Antonio de Nicolo futbolcunun ölüm nedenine ilişkin konuştu.
5.03.2018 İtalya
Barcelona farkı 8'e çıkardı
Barcelona farkı 8'e çıkardı İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında Barcelona, sahasında Atletico Madrid’i 1-0 yendi.
4.03.2018 İspanya
Davide Astori hayatını kaybetti!
Davide Astori hayatını kaybetti! Fiorentina kaptanı Davide Astori, uykusunda ölü bulundu.
4.03.2018 İtalya
Hırvatistan başladı İtalya bitirdi!
Hırvatistan başladı İtalya bitirdi! H Grubu'nda zirve mücadelesi veren iki takımın düellosundan galip çıkmadı.
12.06.2015 Futbol
Kartal iki ismin peşinde
Kartal iki ismin peşinde Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş hakkında sürpriz iki transfer iddiası ortaya atıldı.
6.05.2015 Beşiktaş
Roma fırsat tepti
Roma fırsat tepti İtalya Serie A 31. haftasında Roma, sahasında Atalanta ile 1-1 berabere kalarak, ikinci sıraya yükselme şansını değerlendirmedi.
19.04.2015 Futbol
Hollanda 10 dakikada nakavt!
Hollanda 10 dakikada nakavt! Türkiye'nin rakiplerinden Hollanda, hazırlık maçında İtalya'ya 2-0 yenildi
4.09.2014 Futbol
Salih Şampiyonlar Ligi'nde
Salih Şampiyonlar Ligi'nde AS Roma, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği takım kadrosunu UEFA'ya bildirdi.
3.09.2014 Futbol
'G.Saray, F.Bahçe'den korksa iyi eder'
'G.Saray, F.Bahçe'den korksa iyi eder' Roma Olimpiyat Stadı'nda dün akşam 3-3 biten Roma-Fenerbahçe özel maçı, Çizme basınında geniş yer buldu.
20.08.2014 Fenerbahçe
Astori için resmi açıklama!
Astori için resmi açıklama! Cagliari Sportif Direktörü, Astori için sadece Lazio ve Juventus ile görüştüklerini ifade etti
21.07.2014 Galatasaray
G.Saray görüşmelere başladı!
G.Saray görüşmelere başladı! Prandelli'nin savunmaya yerli bir stoper istemesi üzerine Uğur Demirok'u gündemine alan Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile görüşmelere başladı
21.07.2014 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Astori ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki astori haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.