Gazete Vatan Logo
Futbol İtalya'dan G.Saray'a iki müjdeli haber!

İtalya'dan G.Saray'a iki müjdeli haber!

'Astori'yi elimizde tutmamız çok zor, her an her şey olabilir'

İtalya'dan G.Saray'a iki müjdeli haber!

İtalya'dan G.Saray camiasını heyecanlandıracak bir haber geldi. Cagliari Sportif Direktörü Nicola Salerno, Tutto Mercato'ya yaptığı özel açıklamalarda Davide Astori'nin transferi hakkında son dakika bilgileri verdi. Kendisine sorulan "Transfer dönemi saat 23.00'da ona eriyor. Bir gelişme olacak mı?" sorusuna "Kulüpten ayrılacak bir sonraki futbolcu muhtemelen Astori olacak" cevabını verdi.

ANKET

Astori Galatasaray'a gelecek mi?


Salerno, "Astori aramızdan ayrılan bir sonraki oyuncu olabilir. Şu anda İtalya'nın en iyi savunma oyuncularından biri. Onunla ilgilenen bu kadar takım varken elimizde tutmamız çok zor. İngiltere ve İtalya da içinde olmak üzere Avrupa'nın pek çok ülkesinden talipleri var. Şu anda ne olacağını ben de tam bilmiyorum" ifadelerini kullanarak yıldız stoperin bugün içinde transfer olabileceğinin sinyallerini verdi.

ANKET

Galatasaray'a hangi futbolcunun gelmesi sizce daha yararlı olur?



RANOCCHIA'DA SON DAKİKA UMUDU

Sarı kırmızılıların İtalya'daki gözdelerinden Andrea Ranocchia ile de ilgili bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. İtalyan Corriere dello Sport'un haberine göre, Hernanes transferiyle maddi açıdan yük altına giren Inter yönetimi 1.95'lik stoperi kiralık olarak göndermeye sıcak bakıyor. 1 milyon euro civarında bir kiralama bedelinin söz konusu olduğu transferde futbolcunun da Mancini ile çalışmaya olumlu bakıyor. Türkiye'deki vergi sisteminin de Ranocchia'nın aklını çeldiği belirtilen haberde G.Saray ile anlaşılmaması durumunda Rusya'nın Zenit takımının öne çıkan ilk seçenek olduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı