Ara Transfer

Ara Transfer

Son dakika ara transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ara transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ara transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ara Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ara transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.689 ara transfer haberi bulunmuştur. Tüm ara transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
İsmail Kartal'ın hatası şampiyonluğu kaybettirebilir! Ryan Kent, Joshua King, Crespo tercihi çıldırttı
İsmail Kartal'ın hatası şampiyonluğu kaybettirebilir! Ryan Kent, Joshua King, Crespo tercihi çıldırttı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de teknik heyetin ara transfer döneminde verdiği bir karar tartışma konusu oldu. İsmail Kartal'ın büyük pişmanlık yaşadığı gelen haberler arasında. İşte ayrıntılar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Carlos Vinicius sürprizi! Süper Lig'de kalıyor, temaslar başladı
Carlos Vinicius sürprizi! Süper Lig'de kalıyor, temaslar başladı Galatasaray'ın ara transfer döneminde renklerine bağladığı Carlos Vinicius'un geleceği merak edilirken sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam Fenerbahçe’de teknik heyetin öncelikli gündemi milli aradan sonra üst üste oynanacak maçlar. İsmail Kartal’ın yardımcılarıyla yaptığı toplantıda sakat isimlerin dönüşünün çok önemli olduğunu vurgularken, takımına güvendiğini ifade ettiği öğrenildi.
24.03.2024 Şampiy10
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Bayern Münih yaramadı, forma yüzü göremeyecek
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Bayern Münih yaramadı, forma yüzü göremeyecek Bayern Münih'te Sacha Boey depremi yaşanıyor. Ara transfer döneminde rekor bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Bayern Münih'e giden Sacha Boey'den bir kötü haber daha geldi.
21.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi!
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi! Trabzonspor’da, karın kasında yırtık tespit edilen, tedavisinin ardından dün antrenmana çıkan Belçikalı sağ bekin oynayabilme ihtimali güçlendi. Meunier, görev yaptığı 5 maçta 2 asiste imza atarak kendini göstermişti.
16.03.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ta bomba ayrılık! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor
Beşiktaş'ta bomba ayrılık! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor Türkiye Kupası ve Süper Lig'de üçüncülük hedefi devam eden Beşiktaş'ta takıma devre arasında transfer olan yıldız isimle yollar ayrılacak.
14.03.2024 Beşiktaş
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi
Süper Lig ekibinde deprem! FIFA'dan süresiz transfer yasağı geldi FIFA'dan geçtiğimiz Aralık ayından bu yana 3 transfer dönemi cezası bulunan Süper lig ekibi Bitexen Antalyaspor'un cezasını süresize çevirdi.
13.03.2024 Antalyaspor
Beşiktaş'ta iki ismin bileti kesildi! Sezon sonunda ayrılıyorlar
Beşiktaş'ta iki ismin bileti kesildi! Sezon sonunda ayrılıyorlar Ara transferde yaptığı hamleler sonrası kadrodaki değişim sürecini yaz aylarında da sürdürmek isteyen Beşiktaş'ta ayrılıklar kapıda. Siyah-Beyazlılar'da iki yıldız oyuncunun bileti kesilmiş durumda.
13.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Joe Worrall gelişmesi! İngilizler duyurdu
Beşiktaş'ta Joe Worrall gelişmesi! İngilizler duyurdu Beşiktaş'ın devre arasında Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan kadrosuna kattığı 27 yaşındaki savunmacı Joe Worrall hakkında flaş bir gelişme yaşandı.
11.03.2024 Beşiktaş
Ali Koç, İsmail Kartal'a hediye etmişti! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor
Ali Koç, İsmail Kartal'a hediye etmişti! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Milan'dan transfer ettiği Rade Krunic ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Boşnak futbolcuya transfer döneminin devam ettiği Brezilya'dan talip çıktığı ve son kararı teknik direktör İsmail Kartal'ın vereceği öğrenildi. İşte haberin detayları...
6.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor, Erencan Yardımcı transferi için harekete geçiyor!
Trabzonspor, Erencan Yardımcı transferi için harekete geçiyor! Bonservisi Eyüpspor'da olan ve bu sezon Süper Lig'de Pendikspor formasıyla yıldızlaşan Erencan Yardımcı'yı transfer etmek için Süper Lig devi harekete geçti.
2.03.2024 Trabzonspor
Daha forma bile giymedi! Yeni transfer Galatasaray'dan ayrılıyor, işler karışacak
Daha forma bile giymedi! Yeni transfer Galatasaray'dan ayrılıyor, işler karışacak Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Transfer listesini hazırlayan sarı-kırmızılılarda veda edilecek oyuncular da belirlenmeye başladı. Ara transfer döneminde kadroya katılan o ismin sezon sonunda takımdan ayrılmasına karar verildi.
26.02.2024 Galatasaray
Krunic şimdi yandı! İsmail Kartal ille de o olsun dedi, beğenmeyince artık işler değişti
Krunic şimdi yandı! İsmail Kartal ille de o olsun dedi, beğenmeyince artık işler değişti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin, ara transfer döneminde renklerine bağladığı Boşnak futbolcu Rade Krunic'in, sarı-lacivertli forma altında şu ana kadar gösterdiği performans beğenilmedi. Yıldız isme şok bir eleştiri geldi. İşte detaylar...
22.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için son olarak Fernando Santos ile anlaştı. Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını heyecanlandıran siyah-beyazlı takımda yıldız futbolcunun bileti kesildi. İtalyan basını ise yeni adresini duyurdu.
22.02.2024 Beşiktaş
TFF, Süper Kupa nedeniyle ligin bir hafta erteleneceğini duyurdu
TFF, Süper Kupa nedeniyle ligin bir hafta erteleneceğini duyurdu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 7 Nisan'da oynanacak Turkcell Süper Kupa finalinden dolayı 32. hafta fikstürünün ileri bir tarihte oynanacağını açıkladı.
21.02.2024 Futbol
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Şampiy10
Galatasaray'da Serge Aurier'in kaçıracağı maçlar belli oldu!
Galatasaray'da Serge Aurier'in kaçıracağı maçlar belli oldu! Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier, Afrika Uluslar Kupası'nda sakatlanmıştı. Arka üst adale grubunda ikinci derece zorlanma ve kanama tespit edilen Serge Aurier sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte Aurier'nin kaçıracağı maçlar...
17.02.2024 Galatasaray
Merih Demiral'i görenler inanamadı! Paylaştığı fotoğraf gündem oldu
Merih Demiral'i görenler inanamadı! Paylaştığı fotoğraf gündem oldu Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden milli futbolcu Merih Demiral'in son hali sosyal medyada çok konuşuldu.
15.02.2024 Süper Lig
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti Yeni transfer 10 numara Ernest Muci’yi ilk maçında sağ kanatta oynatması sebebiyle eleştirilen Fernando Santos, Milot Rashica’nın dönüşüyle Konya maçı planlamasında değişikliğe gidecek.
14.02.2024 Beşiktaş
Adana Demirspor'da ilk antrenmanlarına çıktılar!
Adana Demirspor'da ilk antrenmanlarına çıktılar! Adana Demirspor, deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı.
12.02.2024 Adana
Galatasaray'ı terk ediyor! Okan Buruk'un prensi fikrini değiştirdi, Suudi Arabistan detayı
Galatasaray'ı terk ediyor! Okan Buruk'un prensi fikrini değiştirdi, Suudi Arabistan detayı Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Ara transfer döneminde Suudi Arabistan'dan cazip teklifler alan ancak Galatasaray'da kalan Dries Mertens'in planı ortaya çıktı. İşte detaylar...
12.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçe toplam 30 milyon euroluk teklifi reddetti!
Fenerbahçe toplam 30 milyon euroluk teklifi reddetti! Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin birçok yıldızı teklif yağmuruna tutuldu. Sarı-lacivertli yönetim ise Avrupa'nın dev kulüplerini refüze etti.
11.02.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Ara Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ara transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.