Gazete Vatan Logo
Futbol Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları

Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremden sonra harekete geçen TFF ve kulüplerimiz hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajları yayımladı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde vatandaşlarımız hayatını kaybetti. Meydana gelen deprem sonrası Türkiye Futbol Federasyonu, kulüpler ve sporcular taziye mesajları paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremde can kayıplarımızın olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" denildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Türkiye Basketbol Federasyonu: Başta Kahramanmaraş olmak üzere Hatay, Kilis, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa ile birçok şehrimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Haberin Devamı

Türkiye Tenis Federasyonu: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Türkiye Golf Federasyonu: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

Beşiktaş: "Başta Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Fenerbahçe: "Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

Haberin Devamı

Galatasaray: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Trabzonspor: Merkez üssü Kahramanmaraş olan; Hatay, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Başakşehir: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

İstanbulspor: Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere tüm bölgeyi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haberin Devamı

Gaziantep FK: Şehrimiz Gaziantep başta olmak üzere komşu illerde de hissedilen depremde can kaybı olmamasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Alanyaspor: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Sivasspor: Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Sivas ile çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ankaragücü: Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Adana Demirspor: Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Adana dahil olmak üzere civar illerde de hissedilen depremde can kaybı olmamasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haberin Devamı

Kasımpaşa: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kayserispor: Merkez üssü Pazarcık olan, başta Kahramanmaraş, Hatay,Gaziantep, Adana,Osmaniye,Diyarbakır,Malatya ve Adıyaman olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Giresunspor: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Göztepe: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bursaspor: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Anadolu Efes: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Altay: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Erzurumspor FK: "Kahramanmaraş merkezli, tüm bölgede ve ülkemizin bir çok şehrinde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Enkaz altında olan vatandaşlarımızın bir an evvel kurtarılabilmesi tek temennimiz. Ekiplerin görevlerini yapabilmesi açısından özellikle iletişim ve ulaşım konularında vatandaşlarımızın duyarlı davranmasını önemle rica ediyoruz. Geçmiş Olsun Türkiye!" denildi.

Eda Erdem: Güne böyle bir haber ile başlamak çok üzücü. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Dualarımız depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızla. Geçmiş olsun Türkiye.

Buse Naz Çakıroğlu: Çok, çok üzgünüm.. Tüm kalbim ve tüm dualarımla gelecek güzel haberleri bekliyorum..

Furkan Korkmaz: Çok üzgünüm çok! Gelen acı haberler yüreğimizi dağlıyor, canımız acıyor. Kalbim güzel ülkemle beraber.

Nuri Şahin: Geçmiş olsun güzel ülkeme. Dualarımız can kaybının daha da artmaması için. Lütfen doğru bilgileri paylaşarak sahada canla başla mücadele eden ekiplerimize yardımcı olalım.

Eski futbolcu Arda Turan, Türkiye'yi sarsan 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya hesabından tüm dünyaya yardım çağrısında bulundu.



"ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE"

Arda Turan yaptığı ilk paylaşımda, "Çok geçmiş olsun Türkiye" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın yanı sıra Atletico Madrid ve Barcelona formaları giyen ve tüm dünyada takipçileri bulunan Turan, daha sonra bir paylaşım daha yaparak yardım çağrısında bulundu.




"İNSANLARIMIZIN YARDIMINIZA İHTİYACI VAR"

Turan, İngilizce ve Türkçe yaptığı paylaşımda, "Türkiye dördüncü seviye alarm durumu ilan etti. '4. seviye' alarm durumu, uluslararası yardım çağrısını kapsamaktadır. Dünyanın çeşitli yerlerinde olup bu mesajı okuyanlar... Ülkemde depremde enkaz altında kalmış insanlarımızın kurtarılmak için yardımınıza ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.