Gazete Vatan Logo
Futbol 'Böyle işkence olmaz'

'Böyle işkence olmaz'

Aykut Kocaman adeta çıldırdı!

'Böyle işkence olmaz'

Eskişehir maçının 27. dakikasında çıkan kırmızı kart sahada büyük şaşkınlık yarattı. Kırmızı kartın ardından oyuncular itirazda bulunurken Aykut Kocaman'da sahaya girerek hakeme sert tepki gösterdi.

Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelenin 27. dakikasında Caner Erkin kırmızı kart gördü. Fenerbahçeli futbolcular hakem Fırat Aydınus'un etrafında toplanarak itirazda bulundular.

Aykut Kocaman sahaya girdi!

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, kırmızı kartın ardından adeta çılgına döndü. Sahanın içine kadar giren Kocaman, uzun süre Fırat Aydınus'la tartıştı.

BÖYLE İŞKENCE OLMAZ YAZIKLAR OLSUN!

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maç sonunda isyan etti:

“Kim verdi bilmiyorum ancak F.Bahçe’nin bir cezası var, o ceza bitmedi. 3 Temmuz’dan beri yapılmayan kalmadı. Bu kırmızı da son damlasıydı. Hep eziliyoruz. Futbolu terketmek istiyor insan. Fırat Aydınus önyargılı.”

F.BAHÇE Teknik Direktör Aykut Kocaman, Eskişehir maçının ardından isyan etti. Daha önce hiç bu kadar öfkeli olduğuna şahit olmadığımız tecrübeli çalıştırıcı, maçın değerlendirmesini yapmayacağını söyleyip, “Değerlendirme yapmayacağım. Bu maçın değerlendirmesini Merkez Hakem Kurulu ve Fırat Aydınus yapsın.

BİR ceza verildi F.Bahçe’ye ve bu ceza bitmedi. 3 Temmuz’dan bu yana bize yapılmayan kalmadı. Bu yıl da devam ediyor. Bazıları da bunu görev addediyor. Bu da son damlası oldu. Kim verdiyse bu cezayı bitsin artık. Bir büyük kulübün kaderiyle kimse böyle oynayamaz. 100 yıllık kulübü bir hakem gelip de böyle kolay bir şekilde kendisini tatmin etmek ister gibi algılayamaz. Bütün F.Bahçeliler bunu duysun artık. Hep eziliyoruz.

BİZ her şeyi içimize atıyoruz. Bir sürü sıkıntılarla uğraşıyoruz, bir de üzerine böyle şeyler geliyor. Resmen skandal. Artık üzerimize gelmesinler” dedi.

‘TERBİYESİZLER’

HAKEM Fırat Aydınus’a da yüklenen Kocaman, “Fırat Aydınus önyargılı. İyi bir hakem olabilir. Fakat iyi bir hakemlik ve önyargı bir arada olamaz. Benim fikrime göre Fırat Aydınus bu maça kesinlikle bize karşı önyargılı olarak çıktı. Yoksa bu kadar kötü ve taraflı kararların başka bir açıklaması olamaz.

CANER’İN kırmızı kart gördüğü pozisyonun ardından maçı bırakıp gitmeyi düşündüm. Hatta sadece maçı değil, futbolu tamamen bırakıp gitmek istiyor insan. İşkence ediyorlar bize” ifadelerini kullandı.

KOCAMAN’IN basın çıkışında ise “Yazıklar olsun, terbiyesiz adamlar” diye bağırdığı duyuldu.

‘Sizin Allah’ınız yok mu?’

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün Fırat Aydınus’un Caner’e kırmızı kart göstermesinin ardından belki de daha önce hiç olmadığı kadar sinirlendi. Karar sonrasında adeta çılgına dönen tecrübeli çalıştırıcı, sahanın içine kadar girip Aydınus’a şiddetli şekilde itiraz etti ve bu sırada “Sizin Allah’ınız yok mu?” diye bağırdı. Kendisini sakinleştirmeye çalışan İsmail Kartal ve Hasan Çetinkaya’yı da iten ve hakem Fırat Aydınus’la konuşmaya çalışan Kocaman, devre arasında da hakem üçlüsüne uzun süre serzenişte bulundu.

Haberin Devamı