Gazete Vatan Logo

Doğal antibiyotik, akciğer kanserine karşı çok etkili! Öksürüğü bıçak gibi kesiyor

Doğal bir antibiyotik, akciğerlerin tam kapasite ile çalışmasını sağlıyor, akciğer kanserine karşı koruyucu etki gösteriyor. Öksürük ve üst solunum yolları iltihabına karşı savaşıyor, antibakteriyel özelliği sayesinde bakteri oluşumunu önlüyor. Öksürüğe iyi gelerek balgam söktürücü rol oynuyor, çiğneyerek tüketilirse mucize yaratıyor...

Doğal antibiyotik, akciğer kanserine karşı çok etkili! Öksürüğü bıçak gibi kesiyor

Sağlıksız beslenme ve egzersizden uzak bir yaşam tarzı zamanla akciğerlerin kapasitesini kaybetmesine neden olur. Özellikle soğuk algınlığı, grip ve enfeksiyon vakalarına karşı güçlü bir akciğere sahip olmak iyileşme sürecini de hızlandırır. Uzmanların açıklamalarına göre, bazı besinler akciğerleri güçlendiriyor. İşte akciğerleri baştan sona temizleyen şifalı besinler:

SARIMSAK

Doğal bir antibiyotik olan sarımsak akciğerlerin tam kapasite ile çalışmasını sağlar ve içeriğindeki pek çok antioksidan madde sayesinde akciğer kanserine karşı koruyucu etki gösterir.


KEKİK

İçerdiği eterli uçucu yağlar, göğüs tıkanıklığına karşı etkilidir. Öksürük ve üst solunum yolları iltihabına karşıdır, antibakteriyel özelliği sayesinde bakteri oluşumunu önler.

SİYAH HAVUÇ

Öksürüğe iyi gelerek balgam söktürücü rol oynar. İçerisindeki vitamin- mineraller sayesinde güçlü antioksidanlardandır ve akciğer kanseri riskini azaltır.

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ

İçeriğindeki resveratrol maddesi serbest radikallerle savaşarak ciğerleri korur. Özellikle kanser karşıtı olarak görev alır. Üzüm, çekirdeğini çiğneyerek tüketilmelidir.

KEREVİZ

Kansorejen maddelerin oluşmasına, akciğerlerde oluşabilecek hastalıklara ve nitrozaminlere karşı koruyucu etki sağlar. Özellikle akciğer kanserine karşı koruyucu etki sağlar.

KEÇİBOYNUZU

Sabah’ta yer alan habere göre; toksinlerden arınmada detoks etki sağlar. Akciğer ödemine karşı keçiboynuzunun desteği bulunmaz bir imkândır. Akciğerlerde oluşan ödeme karşı spesifik olarak etkilidir. Balgam söktürücü ve astıma karşı tedavi edici gücü çok fazladır. Akciğer kanseri başta olmak üzere birçok kanser türüne karşı koruma sağlar.

Haberin Devamı