Gazete Vatan Logo

Diyarbakır'da sahur saat kaçta yapılacak? 2020 Diyarbakır Ramazan İmsakiyesi! İşte Diyarbakır sahur, iftar ve teravih namazı saati!

Yılın en bereketli ayı 11 ayın sultanı ramazan, Diyarbakır'da ilk sahur ile başlıyor. Peki, Diyarbakır'da iftar ve sahur saat kaçta yapılacak? Teravih namazı saat kaçta? İşte, Ramazan ayının 2020 Diyarbakır imsakiye bilgileri ve Diyarbakır sahur ve iftar saati...

Diyarbakır'da sahur saat kaçta yapılacak? 2020 Diyarbakır Ramazan İmsakiyesi! İşte Diyarbakır sahur, iftar ve teravih namazı saati!

Diyarbakır'da sahur saat kaçta yapılacak, sahura saat kaçta kalkılacak sorusu, Ramazan ayına girdiğimiz bugünlerde sıklıkla araştırılmaya başlandı. Diyarbakır'da bu yıl Ramazan corona virüs nedeniyle evlerde geçecek. Diyarbakır iftar ve sahur saatleri, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı Diyarbakır İmsakiyesi saatlerine göre idrak edilecek. Peki, Diyarbakır'da iftar saat kaçta olacak? İşte, 2020 Diyarbakır Ramazan İmsakiyesi bilgilerine göre Diyarbakır iftar ve sahur vakitleri...

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı Diyarbakır imsakiye bilgilerine göre Diyarbakırlılar ilk sahuru saat 03.55'te yapacak. İlk iftar ise 19.10'da yapılacak.

İLK SAHUR SAATİ 2020 DİYARBAKIR

İlk sahur saati 2020 Diyarbakır - 03.55

İLK İFTAR SAATİ 2020 DİYARBAKIR

İlk iftar saati 2020 Diyarbakır - 19.10

2020 Diyarbakır Ramazan İmsakiyesi