Gazete Vatan Logo

Umutları tüketmeyelim

Umutları tüketmeyelim

“2020 yılı itibariyle yeni bir Volvo içinde kimse ciddi bir şekilde yaralanmayacak veya hayatını kaybetmeyecek” planıyla ilerleyen Volvo Cars, her yeni modeliyle bu hedefine bir adım daha yaklaşıyor. Volvo Cars, gelecek vizyonundaki en önemli adımını temsil eden modeli yeni S90’la büyük atağa hazırlanıyor.

Yeni S90 daha showroom’larda sergilenmeden 100’den fazla sipariş alan Volvo Turkey, ciddi büyüme yakalamayı hedefliyor. Şirket S90’dan yılda 1.500 adet satmayı hedefliyor.

Volvo Car Turkey Genel Müdürü Frank Versaevel, Volvo Cars’ın yılın ilk yarısında 10.5’lik büyüme yakaladığını belirterek, güçlü bir 2016 beklentisi olduklarını söyledi.

SUV’da ikinci sırada

Versaevel, “Volvo Car Turkey’in satışlardaki lokomotif modeli S60 oldu. En çok ilgi gören modelimiz XC90’dı. Yüzde 14.3 pazar payı ile premium SUV segmentinde ikinci sırada yer aldık. S90’ın da ilgi görerek satışlarda etkin olacağını öngörüyoruz” dedi.

Frank Versaevel, şöyle devam etti: “İlk 7 ayda satışların yüzde 3.7 azalması yılın geri kalanına dair sektörün umutlarını tüketmemeli. Tüm dünyadaki beklentiler umut verici. Volvo Car Turkey

Haberin Devamı

olarak biz yılın geri kalanında da bu yıla dair hedeflerimizi rahatlıkla yakalayacağımızı planlıyoruz. ”