Gazete Vatan Logo
Magazin Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi!

Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi!

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan 'Yargı'nın başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile Nişantaşı'ndaydı. Urgancıoğlu, reyting rekortmeni dizisi, İngiliz aktör Jason Statham ile birlikte rol aldığı 'Servet Operasyonu' (Operation Fortune) filmi ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi!

Kaan Urgancıoğlu, sevgilisi Burcu Denizer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Basın mensuplarını bir anda karşılarında görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan oyuncu, "Utandırdınız Burcu'yu" diyerek muhabirlere takıldı. Sevgilisi araçlarına doğru yürümeye devam ederken, Urgancıoğlu ise soruları cevapladı.

"SİZE YAKALANIRSAM DİYE ŞIK GİYİNDİM"

"Çok şıksınız" iltifatına "Size yakalanırsam diye şık giyindim, sizin için yani. Teşekkür ederim" karşılığını veren oyuncu "Burcu ile alışveriş yaptık, sonra eczaneye girip vitamin baktık kendimize" dedi.

"YENİ SEZONA HAZIRLANACAĞIM"

Geçtiğimiz hafta ikinci sezonu sona eren Yargı ile ilgili konuşan Urgancıoğlu, "Sezon finalimizi yaptık, yorucu ama güzel bir sezon oldu. Yorucu şartlarda çalıştık ama inanın hiç hissetmedik yorgunluğu. Ülke olarak da biliyorsunuz zor bir dönem geçirdik, deprem çok derinden sarstı hepimizi. Bir ara 'Biz ne yapıyoruz?' dedik kendi kendimize. Böyle bir ruh halindeydik, değişik duygular içinde geçen bir sezondu aslında. Şimdi bol bol dinlenip, yeni sezona hazırlayacağım kendimi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BÜTÜN SAHNELERİ UNUTUYORDUM"

Yargı'nın yıldızı, "En unutamadığınız sahne neydi?" sorusuna, "Vallahi inanın bütün sahneleri unutuyordum. Ertesi gün 'Bir gün önce ne çektik?' modundaydım daha çok" yanıtını verdi.

"HOLLYWOOD'UN DİKKATİNİ ÇEKTİK"

Servet Operasyonu adlı sinema filminde dünyaca ünlü aktör Jason Statham ile kamera karşısına geçen oyuncu, "Güzel bir film oldu, büyük keyifti benim için. Devamı gelmeyecek o filmin ama başka Hollywood filmlerinde rol almayı çok isterim, keşke olsa. Zaten artık onların da dikkatini çektik, takip ediyorlar bizleri" şeklinde konuştu.

"İLİŞKİMİZ ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

Geçtiğimiz günlerde 42 yaşına giren ünlü isim, doğum gününü ailesiyle birlikte kutladığını ve gayet keyifli geçtiğini söyledi. Kaan Urgancıoğlu, Burcu Denizer ile ilişkisinin de güzel gittiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.