Gazete Vatan Logo

Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı!

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı dün gece yayınlanan 63’üncü bölümüyle sezon finali yaptı. Yargı rüzgarının estiği gecede dizi, seyirciyi hem ağlattı hem de yeni sezona dair merakını artırdı. Soluksuz izlenen sezon finali sosyal medya listelerinin de üst sıralarında yer alırken reytinglerde de yine gecenin birincisi oldu. Dizi Ab’de 7,07 reyting 19,70 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,69 reyting 18,51 izlenme payı, Total’de ise 6,55 reyting 17,22 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu.

Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı!

Eren Ceylin’e Turgut Ali ile ilgili şüphelerinden bahsetti. Ilgaz’ı vuran silahta Ceylin’in parmak izinin çıkması ve Ceylin’in kanlı kıyafetlerinin ortada olmaması Özcan’ın dikkatini çekti. Özcan’dan tedirgin olan Turgut Ali onun kendi adliyesine dönmesini istedi. Ceylin Turgut Ali’ye sorgu sırasında kanlı bıçağı ofisindeki saksıya gömdüğünü söylemesi üzerine Turgut Ali Ceylin’in çantasından anahtarları alarak bıçağı saklanan yerden gizlice aldı. Eren Yekta’yla konuşmaya gitti ve ondan Rafet’ten bilgi almasını istedi. Soluğu Rafet’in yanında alan Eren onun Yekta’yla iş birliğini yaptığını bildiğini söyleyerek ondan bilgi aldı. Çınar dedesinin yanına giderek tüm olanları dedesine anlattı.

Ceylin Eren’den Ilgaz’ın bir kıyafetini getirmesini istedi. Bu sırada Ceylin’in kayıp kıyafetleri bulundu ve yapılan incelemede üzerinde barut izi çıktı. Ilgaz’ın cenaze haberini Çınar’dan alan Ceylin cenazeye katılamayacağını duyunca sinir krizi geçirdi. Nezarette bayılma numarası yapan Ceylin götürüldüğü hastanede kaçmaya çalışırken Yekta onu durdurdu. Ceylin çıkarıldığı sulh ceza’dan serbest bırakıldı. Haluk’tan paranın hesabına yatacağını öğrenen Turgut Ali, eşine hazırlık yapmasını söyledi. Turgut Ali’nin kaldığı otele giden Yekta ve Ceylin odasına girerek olay günü taktığı kravatı buldu. Derya Melek hakime gidip Turgut Ali hakkında ihbarda bulunacağı esnada odada bulunan Özcan da Turgut Ali ile ilgili ulaştığı bilgiyi aktardı. Bunun üstüne karısı ve çocuğuyla otelden ayrılmak üzere olan Turgut Ali polisler tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Ömer de annesinin bakım evinden çıkarken gözaltına alındı. Tüm bu süreçte birlikte çalışan Ceylin ve Yekta ayrılık konuşması yaparken Yekta Ceylin’e ortaklık teklif etti. Gelen müfettişler Rafet’e istifasını imzalatırken Eren de Ceylin’in yanına gitti ve onu kandırarak onu Alaçatı’ya götürmek üzere yola çıktılar.

Metin sağlığına kavuşup eve çıkarken Derya tayinini istediğini ve buralardan gideceğini söyledi. Aynı zamanda Turgut Ali’nin intihar ettiğini öğrenen ekibin yanına gelen Eren onlara önemli bir haber verdi. Yaşadığı acıyla Ilgaz’la ilgili sürekli sanrılar gören Ceylin bölümün sonunda Alaçatı sokaklarında Ilgaz’la karşı karşıya kaldı.

Haberin Devamı

Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı…

İki sezondur her bölümü çok konuşulan ve bu başarısı reytinglere de yansıyan Yargı dizisinin ekibi dün gece yayınlanan sezon finalini birlikte izledi. Bir mekanda oyuncular ve teknik ekip, yoğun geçen bir sezonun ardından nefes kesen bölümü bir arada izlemenin heyecanını yaşarken bölümün ardından da başarılarını kutladılar. İzleme öncesi basının önüne çıkan oyuncular, yorucu ama bir o kadar da oynaması keyifli bir sezon geçirdiklerini dile getirirken yeni sezonda neler olacağını kendilerinin de çok merak ettiğini söyleyip sezona dair sır vermediler.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Haberin Devamı