Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 110. bölümde Madhubala büyük bir yıkım yaşıyor!

Yalancı Bahar 110. bölümde Madhubala büyük bir yıkım yaşıyor!

Yalancı Bahar Kanal 7 ekranlarında Hint rüzgarları estirmeyi sürdürüyor. 110. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar'da Madhubala bebeğini kaybediyor. Yalancı Bahar 110. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 110. bölümde Madhubala büyük bir yıkım yaşıyor!

Yalancı Bahar 110. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yalancı Bahar'da Madhubala'nın bebeği yaşam savaşını kaybediyor. Yalancı Bahar son yayınlanan 110. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

YALANCI BAHAR 110. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

YALANCI BAHAR 110. BÖLÜM FRAGMANI

Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, ünlü yapımcı Madhubala’ya filminde başrol oynaması için üzerinde bir servet yazılı olan çeki ve senaryoyu uzatır. Ancak Madhubala kendisinin oyuncu olmak gibi bir amacının olmadığını söyleyerek bu teklifi reddeder. Steve’in Madhubala’dan vazgeçmeye niyeti yoktur ve Bittoo’dan kendisine yardımcı olmasını ister. Yapımcının Bittoo’ya verdiği senaryoyu gören RK, Madhubala ile tartışarak evden ayrılır. Son günlerde yaşanan kötü olaylardan etkilenen Madhubala daha fazla dayanamaz ve fenalaşır. Kendisine geldiğinde kötü bir haber alacaktır.

Ekranların sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, Steve Matha’nın kendisi yerine Madhubala’ya rol teklif etmesinin ardından RK yeniden kıskançlığa başlar. Madhubala ile başbaşa konuşan Steve ona film senaryosdan ve ödeyeceği rakamdan söz eder ancak Madhubala bunların hiçbiri ile ilgilenmez ve onun teklifini reddeder. Bunun üzerine Bittoo ile görüşen Steve senaryoyu ona vererek Madhubala’nın teklifini kabul etmesi konusunda kendisine yardımcı olmasını ister. Senaryoya göz atan RK, Madhubala’yı kendisinden habersiz iş çevirmekle suçlayarak evden ayrılır. RK’nın gidişinin ardından fenalaşan Madhubala karnındaki bebeği düşürmüştür. Deepali ve Pabu bu talihsiz olayı bile Madhubala ve RK’nın arasını açmak için bir koz olarak kullanır ve çocuğunun düşmesinin sebebinin Madhubala’nın suçu olduğunu söyler.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, filmin galasına yalnız başına giden RK basın mensuplarının tepkisi ile karşılaşır. Çok geçmeden Madhubala’da galaya gelmiştir ancak onun gelmesi ile birlikte RK’nın etrafındaki kalabalık bir anda kaybolur. Madhubala’ya gösterilen yoğun ilgiyi kıskanan RK ertesi gün evde vereceği kokteylde Madhubala’yı küçük düşürür. Diğer yandan ünlü bir film yapımcısı olan Steve Matha yeni çekeceği filmde bu defa RK yerine Madhubala’nın başrolde yer almasını ister.

Haberin Devamı

Madhubala’ya karşı duyduğu kıskançlıktan dolayı onu filmin galasına getirmeyen RK kapıda büyük bir ilgi ile karşılaşır. Ancak o çok geçmeden bu kalabalığın Madhubala için orada toplandığını anlar. Hem basın mensupları hem de Mehul Chopra, RK’ya Madhubala’yı beraberinde neden beraberinde getirmediği için sorular sormaya başlar. Kısa bir süre sonra ise Madhubala kararını değiştirerek galanın yapıldığı salondan içeri girer. Bir anda tüm gözler onun üzerine çevrilmiştir. Eski şöhretini kaybetmeye başladığını düşünen RK sessizce salondan ayrılı ve eve döner. Evde Deepali’nin ona ileride Madhubala’nın Hindistan’ın en büyük film yıldızı olacağını söylemesi üzerine RK daha da çok kıskançlaşır.

Ertesi sabah kahvaltı masasında RK’ya Londra’dan bir telefon gelir. Telefonun diğer ucundaki kişi dünyaca ünlü yapımcı Steve Matha’dır ve RK’ya kısa süre sonra kendisini ziyarete geleceğini söyler. Evde filmin gişedeki başarısını kutlamak için bir kokteyl düzenleyen RK, davetlilerin önünde Madhubala’yı incitecek sözler söyler. Öte yandan Steve Matha çantasında yeni filminin senaryosu ve üzerinde yüklü miktarda para yazılı bulunan bir çek ile çıkagelir. Ancak çekeceği filmde bu defa başrol teklifini yapacağı kişi Madhubala’dır.

Haberin Devamı

Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 21.10’da Kanal 7’de.

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.
Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.
Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Haberin Devamı