Gazete Vatan Logo
Magazin Yağmur Atacan duygularını sosyal medyadan anlattı: 4 günü 14 gün gibi yaşadım

Yağmur Atacan duygularını sosyal medyadan anlattı: 4 günü 14 gün gibi yaşadım

Pınar Altuğ'un eşi oyuncu Yağmur Atacan ve arkadaşları büyük felaketin ardından off road araçlarıyla depremden etkilenen Hatay'a yardım için yola çıktı. Ulaşılamayan köyleri dolaşan Atacan felaketin yedinci gününde evine döndü ve duygularını sosyal medyadan paylaştı.

Yağmur Atacan duygularını sosyal medyadan anlattı: 4 günü 14 gün gibi yaşadım

6 Şubat saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı da sarstı.

AFAD, ardından 13.24 sıralarında 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede 7.6 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu.

ÜNLÜ İSİMLER TEK YÜREK

Ünlü isimler Türkiye'yi yasa boğan depremde tek yürek olarak, can kaybının arttığı bölgeye yardım ulaştırmak ve depremzedelerin sesini duyurmak için kolları sıvadı.

EVİNE DÖNDÜ, DUYGULARINI PAYLAŞTI

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan hemen arkadaşlarıyla harekete geçti ve Hatay'a gitmek için yola koyuldu. Off road araçlarıyla depremden etkilenen Hatay'ın ulaşılamayan köylerini dolaşan eski oyuncu 7'nci günde evine döndü.

"60 SAAT DİREKSİYONDAYDIM"

Yağmur Atacan yollarda gördüğü bazı kareleri de paylaşarak şunları söyledi:

60 saat direksiyondaydım, toplam 6 saat mi uyudum hesaplayamıyorum; 4 günü 14 gün gibi yaşadım. Kendimize yedek çamaşır almayı bile düşünmeden yola çıktık, günlerce uyumadık, beslenmedik, herkese yetemezdik biliyoruz ama keşke şöyle yapsaydım demedim. Eve vardım vicdanım rahat ama gördüklerimi arkada bırakmak imkansız. Onların eski hayatlarına dönme ihtimali yok diyordum artık bizim de zor...