Gazete Vatan Logo
Magazin Tim Roth'un evlat acısı! Oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayatını kaybetti

Tim Roth'un evlat acısı! Oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayatını kaybetti

Son olarak bir dijital platform dizisinde rol alan aktör Tim Roth, evlat acısıyla sarsıldı. Ünlü ismin müzisyen oğlu Cormac Roth, kansere yenik düştü.i. Roth'un ailesi tarafından yapılan açıklamada, müzisyenin 'ailesinin kollarında ve huzurlu bir şekilde' öldüğü açıklanırken; Cormac'ın son Instagram paylaşımı gündeme geldi.

Tim Roth'un evlat acısı! Oğlu Cormac Roth, 25 yaşında hayatını kaybetti

'Rezervuar Köpekleri', 'Ucuz Roman' ve 'Nefret Dolu' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Tim Roth'un müzisyen oğlu Cormac Roth'un, germ hücresi tümörü (erkeklerde testis anseri olarak bilinir) sebebiyle 16 Ekim'de 25 yaşındayken yaşama veda ettiği duyuruldu.

DailyMail'de yer alan habere göre; Cormac'ın ailesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

16 Ekim Pazar günü güzel oğlumuz Cormac'ı kansere karşı verdiği cesur bir savaştan sonra kaybettik. Onu seven ailesinin kollarında, huzur içinde gitti. Cormac'ın ruhu ışık ve iyilik ile doluydu, iyiliğin vücut bulmuş haliydi. 25 yıl, 10 aydır tanıdığımız o güzel çocuğu düşündüğümüzde, keder ve gözyaşları dalgalar halinde geliyor. Onu seviyoruz. Nereye gidersek gidelim onu ​​kalbimizde taşıyacağız.

"HAYAT KISA"

Cormac'ın takipçilerinin çoğu, ünlü ismin bu yıl Ağustos ayında paylaştığı en son Instagram gönderisine yorum yaparak başsağlığı dileklerini iletti. Cormac Roth, söz konusu paylaşımda takipçilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

Her zaman kaderinizi seçemezsiniz. Her zaman geleceğinizi seçemezsiniz. Unutmayın, hayat kısa. O yüzden yaşadığınız sürece sevdiğiniz şeyi yapın. Söyleyebileceğim tek şey bu, ve sizi seviyorum.

"HEPİNİZİ SEVİYORUM"

Los Angeles'ta yaşayan müzisyen, kanser teşhisini ilk olarak bu yıl Nisan ayında bir Instagram gönderisinde açıklayarak, bir kulağında işitme duyusunu kaybettiğini ve çok fazla kilo verdiğini söylemişti. Ünlü isim, paylaşımında; "21 Kasım'da üçüncü evre germ hücresi kanseri teşhisi aldım. O zamandan beri her gün yüksek doz kemoterapi, ilaç, organ nakli, kan nakli, ameliyatlar ve elimdeki her şeyle savaşıyorum. Buna Koryokarsinom deniyor ve ne yaparsam yapayım benden birçok adım önde kalmayı başarıyor" demiş ve sözlerine şöyle devam etmişti:

İşitme duyumun yarısını, 27 kilo ağırlığımı, özgüvenimi aldı ve onu bir şekilde durdurup öldürene kadar öldürücü yoluna devam edecek. Ama hayatta kalma isteğimi ya da müzik yapma sevgimi elimden almadı. Beni henüz öldürmedi. Hepinizi seviyorum, lütfen hayatta sevdiğiniz şeyleri yaptığınızdan emin olun. Ne zaman sizin başınıza geleceğini bilemezsiniz. Kendinize dikkat edin ve doktora gidin.

Haberin Devamı

EN KÜÇÜK OĞLUYDU

Vermont'taki Bennington Koleji'nden mezun olan Roth'un müziğe olan tutkusu, çocukken başlamıştı. Ailesinin kariyerinin 'daha yeni gelişmeye başladığını' söylediği gitarist, besteci ve yapımcı olmuştu. 1996 yılında dünyaya gelen ve Michael Cormac Roth adı verilen şarkıcı, ünlü aktör Tim Roth'un üç oğlunun en küçüğüydü