Gazete Vatan Logo
Magazin Sensiz Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sensiz Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal 7 ekranında yayınlanan sevilen dizi Sensiz Olmaz 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi saat 16:00'da ekrana gelecek olan Sensiz Olmaz 36. bölüm fragmanında neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Sensiz Olmaz 36. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Sensiz Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal 7 ekranında yayınlanan sevilen hint dizisi Sensiz Olmaz 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan her yeni bölüm fragmanı ile büyük beğeni toplayan sevilen dizi Sensiz Olmaz 36. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

SENSİZ OLMAZ 36. BÖLÜM ÖZETİ

Rudra kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü partisinin ardından Paro ile birlikte çıkar. BSD Karargâhından geldiğini söyleyen bir adam görevinin Rudra ve Paro’nun can güvenliğini sağlamak için konakta yaşayacağını söyler. Rudra’nın gözü artık onun üzerindedir.

SENSİZ OLMAZ 36. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Rudra, Paro ile ilgili tehdit telefonunun ardından Aman ile birlikte hemen konağa gider ancak başka bir sürprizle karşılaşır. Konaktakiler ve General Singh, Rudra için özel bir doğum günü partisi hazırlamıştır. Partinin ardından Rudra ve Paro, balayına tatiline çıkmak için Jaipur şehrine doğru yola çıkarlar ancak yolda başlarına beklenmedik bir olay gelince korku dolu anlar yaşayan ikili yeniden eve dönerler. Bu sırada kendisinin BSD Generali tarafından Rudra ve Paro’nun can güvenliğini sağlaması için görevlendirildiğini söyleyen bir adam eve gelir.

Haberin Devamı

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Paro’nun başına bir şey gelmesinden korkan Rudra bir an önce ona saldıran kişiyi bulmak ister. Mohini sonunda Samrat için uygun bir gelin adayı bulmuştur ve oğlunu kandırarak ikiliyi tanıştırmaya çalışır. Rudra’nın yaptığı plan işe yarayınca gizemli düşman yeniden ortaya çıkar.
Rudra, Paro’ya saldıran kişinin kim olduğunu araştırmaya devam etmektedir. Kendisine torun veremediği için Maithili’den kurtulmak isteyen Mohini, Samrat ile evlenmesi için varlıklı bir ailenin kızını bulur. Yaşananları öğrenen Samrat ise annesine kızar ve karısından asla vazgeçmeyeceğini söyler. Mala ve Dilsher geçmişte yaşananları unutmaya karar verir. Artık onlar Rudra’ya yaşadığı kötü günleri unutturacak mutlu bir aile olmak için çabalayacaktır.