Gazete Vatan Logo
Magazin Seksenler bu akşam ekrana kilitleyecek! Zeki Müren süprizi - İzle

Seksenler bu akşam ekrana kilitleyecek! Zeki Müren süprizi - İzle

Seksenler 154.bölüm fragmanı yayınlandı. Seksenler 154.bölümü ile bu akşam TRT ekranlarında olacak. Seksenler yeni bölüm fragman ve özetlerini tüm bölüm detayları haberimizde.

TRT1'in ilgiyle izlenen dizisi Seksenler bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Yine dopdolu bir bölüm ile seyircinin karşısına çıkan Seksenler'in tüm detayları haberimizde.

Seksenler 153.Bölüm Özeti

Sergen Aşıkları Kavuşturuyor! Nazlı bir kelime bir işlem yarışmasına katılacaktır. Başta Fehmi olmak üzere herkes, Nazlı’yı yarışmaya hazırlamaya başlar. Ergun ise, yarışmaya çalıştırma bahanesiyle, Nazlı’ya yaklaşmaya çalışır. Ahmet ve Gülden’in başı ev sahibiyle beladadır. Öte yandan Ahmet’in başına konan talih kuşu herkesi sevindirir. İstanbul’a neden geldiği merak konusu olan Fehmi’nin yeğeni Şenol, öyle bir şey yapar ki başta Fehmi olmak üzere tüm ailenin başı belaya girer. Mahallenin topçu çocuğu Sergen ise Butik Ali ve Dilek aşkı için öyle güzel bir yardımda bulunur ki, yaşanan romantik olaylar yerini eğlenceli anlara bırakır.

Nazlı'ya bir mektup gelmiştir. Ancak bu mektup beklenmeyen bir kişidir olmaktadır. Niyazi'den gelen mektup Ergun'ü çileden çıkarır. Bunun haricinde kahvecinin eşi Zeki Müren'in sahne gösterisi yaptığı yere gitmek ister. Fakat onun yerine mahallede başka bir plan yapılır. Yine birçok olayın yer aldığı yeni bölüm Perşembe günü ekranlarda olacaktır.

Haberin Devamı