Gazete Vatan Logo
Magazin Şarkıcı Gülşen anne oldu! İşte bebeğinin ismi

Şarkıcı Gülşen anne oldu! İşte bebeğinin ismi

Geçtiğimiz yıl haziran ayında evlenen Ozan Çolakoğlu-Gülşen çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

Şarkıcı Gülşen anne oldu! İşte bebeğinin ismi

Fulya'daki özel bir hastanede doğum yapan ünlü şarkıcı, bu sabah bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. 1,5 kilogram ağırlığında doğan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.

Renkli Sayfalar'ın haberine göre çift, bebeklerine Azur Benan ismini verdi.

Ozan Çolakoğlu yaptığı açıklamda, "Benan ismini annesi koydu. Azur ismini de ben çok severdim. Azur gök mavisi anlamına geliyor. Ben doğduğu anda kendimi tutamadım, hüngür hüngür ağladım. Allah'ın mucizesi bu. İnanılmaz bir duygu..." dedi.

DOĞUMA GİRDİM

Popçu Gülşen(40) dün sabah bir erkek bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gülşen-Ozan Çolakoğlu çifti bebeklerine ‘Azur Benan’ ismini verdi. Çolakoğlu duygularını şöyle anlattı:

“Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini de ben koydum. Gök mavisi anlamında. Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. Sezaryen düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen’in ruh haline çok dikkat edemedim, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk.”

Haberin Devamı