Gazete Vatan Logo
Magazin Sadece yüzüğü 2 milyon dolar

Sadece yüzüğü 2 milyon dolar

Rusya’da Kafkas kökenli ünlü milyarder Mihail Gutseriyev’in oğlunun düğününde Jennifer Lopez, Sting, Enrique Iglesias, Patricia Kaas gibi dünyaca ünlü sanatçılar sahneye çıktı.

Sadece yüzüğü 2 milyon dolar

İşadamı Telman İsmailov’a ait “Safiya” köşkünde yapılan düğüne meşhur Rus şarkıcı Alla Pugaçeva da katıldı. Düğünde sahneye çıkan starların her birine 1 ila 1.5 milyon euro ödendiği belirtildi. Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Elie Saab’ın tasarladığı gelinliğin ağırlığı ise üzerindeki pırlantalarla birlikte 12 kilogram olduğu ifade edildi. Gutseriyev, söz konusu düğün için yaklaşık 4.5 milyon dolar para harcarken, gelinin taktığı yüzüğün değerinin ise 2 milyon dolar olduğu vurgulandı.

Gutseriyev’in 28 yaşındaki oğlu Said Gutseriyev’in 20 yaşındaki Hadice Ujahovaya ile dünya evine girdiği Moskova’daki düğünde, sadece süslemeler için yaklaşık 600 bin lira harcandı. Forbes’a göre 2.8 milyar dolar servete sahip İnguş kökenli milyarder Gutseriyev, Russnfet petrol şirketinden Nasyonal Hotel ve Petrovski Pasaj’a kadar pek çok şirket ve mülkün sahibi.