Gazete Vatan Logo
Magazin Rawan bin Hussain kimdir? Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler Rawan bin Hussain aşk yaşıyor!

Rawan bin Hussain kimdir? Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler Rawan bin Hussain aşk yaşıyor!

Eylül ayında Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler yeni aşka yelken açtı. Dinçerler’in bir süredir Kuveytli ünlü şarkıcı Rawan Bin Hussain ile görüşüyor. Peki, Rawan bin Hussain kimdir? İşte detaylar…

Rawan bin Hussain kimdir? Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler Rawan bin Hussain aşk yaşıyor!

Ünlü şarkıcı Hadise ile ayrılan Mehmet Dinçerler gönlünü Kuveytli ünlü şarkıcı Rawan Bin Hussain’e kaptırdı. Hadise ile boşanmaları günlerce konuşulan Mehmet Dinçerler, İstanbul’a gelen sevgilisi Rawan bin Hussain’i hediyelere boğdu.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ, Dinçerler’in Nişantaşı’nın en lüks otellerinden birinde oda tuttuğunu üç gün için 70 bin TL ödediğini, Louis Vuitton mağazasından markanın “Lock Me Ever” isimli çantasından aldığını yazdı. Sosyal medyada, Mehmet Dinçerler’in, Hadise’ye “seni çoktan unuttum” mesajı vermek için hiç vakit kaybetmediği yorumları yapıldı.

RAWAN BİN HUSSAİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

30 Aralık 1996'da Kuveyt'te dünyaya gelen Rawan Bin Hussain uzun bir süre Londra'da yaşamıştır. 3 kardeşi olan ünlü model Londra'da Hukuk okumuştur. Rawan Bin Hussain, Velvet Dergisi'nde editörlük yapmıştır. Rawan Bin Hussain modelliğin yanında güzellik uzmanlığı, influencer'lık ve editörlük gibi meslekleri de yapmaktadır.

Rawan Bin Hussain, geçtiğimiz yıllarda skandal haberlerle gündeme gelmişti. 25 yaşındaki güzel, 2020 yılında çocuğunun da babası olan o zamanki eşi Mohammed Youssef Migariaf'a Londra'da saldırdığı iddiasıyla suçlandı. 

Haberin Devamı