Gazete Vatan Logo
Magazin No: 309 8. bölümde Lale Onur'a karşı duygularını mı sorguluyor?

No: 309 8. bölümde Lale Onur'a karşı duygularını mı sorguluyor?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi No: 309 dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 dizisi yeni bölümde yanlış anlamalar ne gibi sonuçlar doğuruyor? İşte No: 309 dizisi yeni bölümü hakkında merak edilen herşey haberimizde yer alıyor...

No: 309 8. bölümde Lale Onur'a karşı duygularını mı sorguluyor?

No: 309 yeni bölümü fragmanı yayınlandı. No: 309 dizisinin fragmanı izleyicileri ekran başına kitleyecek gibi duruyor. Yapım'ı Gold Film'in üstlendiği dizinin başrol oyuncularında da Demet Özdemir ve Furkan Palalı yer alıyor. No: 309 dizisi her Çarşaba saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında!

NO: 309 8. BÖLÜM 1. TANITIM

NO: 309 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Onur’un Pelinsu ile öpüştüğünü gören Lale , Onur’a karşı olan duygularını sorgular. Ona karşı kontrollü ve mesafeli olmaya karar verir. Lale’nin bu duygularından habersiz olan Onur Lale’nin tavırlarını yanlış anlar ve kendisine hiçbir duygu beslemediğini düşünür.. O da Lale’ye karşı gardını alır..

NO: 309 8. BÖLÜM 2. TANITIM

Ağva da yakınlaşan Onur ve Lale birbirlerinden yine uzaklaşmışlardır.. Betül sinsi planlarına devam etmektedir. Fotoğrafları İsmet’e gösterir. Bu arada bebeğin cinsiyeti belli olacaktır.. Lale ve Onur iddiaya girerler.

NO: 309 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Lale ve Onur Ağva’da aralarındaki buzları eritmişlerdir. Bu sefer onlar ailelerine oyun oynamaya karar verirler. Bu arada Onur’un Ağva’ya Lale ile gittiğini öğrenen Pelinsu, Betül ve Erol ile bir takım planlar içerisine girer.

Haberin Devamı

NO: 309 7. BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLA

Doktor Onur’un Lale’yi davet ettiği organizasyona Erol ve Filiz de katılır. Keyifli geçen bu organizasyonda acaba onları ne gibi sürprizler beklemektedir?No: 309 Çarşamba 20.00'de FOX'ta!