Gazete Vatan Logo
Magazin Kubilay Aka'dan Danla Bilic açıklaması!

Kubilay Aka'dan Danla Bilic açıklaması!

Oyuncu Kubilay Aka ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz eylül ayında el ele görüntülenmişti. Çiçeği burnunda sevgililer, şarkıcı Berkay'ın Kuruçeşme Açıkhava'daki konserinin ardından soluğu aynı semtteki bir mekanda almış, baş başa eğlenmeye devam etmişti. Kısa süre sonra sürpriz aşkta yeni bir gelişme yaşandı. Kubilay Aka'nın itirafı dikkat çekti.

Kubilay Aka'dan Danla Bilic açıklaması!

Bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilen Felis Ödülleri, önceki akşam Zorlu PSM'de yapılan törenle sahiplerini buldu. Geceye katılanlar arasında Hafsanur Sancaktutan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Yiğit Koçak da vardı. Ünlü oyuncular, ödüllerini verdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"SADECE GÜZEL OLARAK ANILMAK İSTİYORUM"

Hafsanur Sancaktutan, rol aldığı son proje hakkında, "Sektördeki bütün oyuncu arkadaşlarımın izlediğini söyledikçe ben de çok mutlu oluyorum. İzleyen, çeken, destek olan herkese teşekkür ederim. Sadece güzel birisi olarak anılmak istemiyorum. Hem güzel, hem başarılı, hem de çalışkan bir kız olarak anılmak istiyorum. Bunun için de elimden geleni yapıyorum" dedi.

"ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUM"

Yoğun tempoda çalıştığını dile getiren Hazar Ergüçlü, "Çok güzel bir ortamdı, çok eğlenceliydi. Gençlerle olmak keyifliydi" ifadelerini kullandı. Ailesini uzun süredir göremediğini belirten oyuncu, "Çok yoğun çalıştığım için yanlarına gidemedim. Onlar Kıbrıs'ta olduğu için, onları çok özledim" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı


"DANLA İLE KAFAMIZ UYUŞMADI"

Ünlüler dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Kubilay Aka da ödül verenler arasındaydı. Ünlü oyuncu, "Güzel bir ödül töreniydi. Herkese başarılar diliyorum. Böyle projelerin yanında olmak, bizim için de çok gurur verici. Gençlerle olmak, vakit geçirmek çok güzel bir duygu" şeklinde konuştu.

Makyaj videoları ile bir anda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve sonrasında fenomen olan Danla Bilic ile sürpriz bir aşka yelken açan Kubilay Aka, kısa süre önce ilişkisinin bittiğini duyurdu.

İlişkimiz Danla'nın yaptığı herhangi bir açıklamadan dolayı bitmedi. Denedik olmadı, kafalar uyuşmadı. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. İlişkimiz bitti.

"DİL EĞİTİMİ ALIYORUM"

'Kardeşlerim' dizisinde 'Ömer' karakteriyle ekranlarda olan Yiğit Koçak, "Çok güzel bir organizasyondu. Gençlerle buluşup, ödüllerimizi verdik. Bu ortamda bulunduğum için çok mutluyum. Setten fırsat bulduğum zamanlarda dil eğitimi alıyorum. Oyunculuğumu geliştirmek için bazı çalışmalar eğitimler alıyorum" dedi.

Haberin Devamı