Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanında şok! İzle

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanında şok! İzle

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk yeni bölümüyle yine bomba gibi gelecek. Heyecanlı sahnelerin her bölümde daha da arttığı Kiralık Aşk yeni bölümde neler olacak. Merakla beklenen Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylı bilgiler...

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanında şok! İzle

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Twitter'da yapılan açıklamanın ardından kullanıcıların isyan etmesi üzerine dün akiam saatlerinde Kiralık Aşk 40. bölüm fragmanı yayındaydı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kiralık Aşk yeni bölümde Defne nihayet Ömer'in istediği gibi Passionis'e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkette hızla yayılıyor.

Kiralık Aşk Twitter hesabından yapım ekibi Kiralık Aşk 40. bölüm özetini yayınladı.

Kiralık Aşk 40. bölüm fragman özetinde şu bilgiler verildi:

"Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer'in istediği gibi Passionis'e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkette hızla yayılıyor. Peki Defne'nin Tranba'ya verdiği söz ne olacak?

Defne Fikret'e gerçekleri Ömer'e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evlenceklerini söylüyor. Ömer'in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve yapacağını bilemez halde.

Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor?"

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kısa sürede cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Kiralık Aşk'ın son bölümünde yaşanacaklara dair ilk ipuçları geldi. Adeta Türk filmi tadındaki senaryosu, eski aşkları anımsatan görüntüleriyle gönüllerde taht kuran Kiralık Aşk'ta bu hafta yine romantizm dorukta! Aşkları gün geçtikçe daha da güçlenen Ömer ve Defne, mutluluklarını Sinan-Yasemin çiftliyle de paylaşmak için bir yemeğe çıktı. Yemekte sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Fikret Galo, Ömer'in kız arkadaşının Defne olduğunu sonunda öğrendi.
Kiralık Aşk son bölümü ile A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7,63 reyting ve yüzde 19,25 izlenme payı alarak birinci oldu. dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 7,56 reyting ve yüzde 17,56 izlenme payı ile de zirveye yerleşti.
Kiralık Aşk sosyal medyada da zirveyi bırakmadı. Somera analizine göre dün akşam sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu!
KİRALIK AŞK 38. BÖLÜM ÖZETİ
Defne, "Bana gidiyoruz" diyen Ömer'e hayır diyemiyor. Ne de olsa, artık aşklarını yaşamaları için önlerinde pek bir engel kalmadı.
Peki Deniz, Sude'yle birlik olup Defne'yle Ömer'e nasıl bir kumpas hazırlıyor? Deniz, Defne'yi ikna edip konuşmak için yemeğe çıkarıyor. Ömer, Defne ve Deniz'i baş başa yemek yerken görünce tepkisi ne olacak?
Bu sırada asıl Ömer'in sırrı ortaya çıkıyor. Ömer ortadan kayıp mı oluyor? 15 Mart tarihinin anlamı ne? Ömer'in kimsenin bilmediği sırrı ne? Defne bunun peşine düşüyor. Bu sırrı Defne öğrenince neler olacak?
KİRALIK AŞK 37. BÖLÜM ÖZETİ
Nihayet oyun bitti! Parayı ödeyen Defne artık en çok istediği yerde. Ömer ve Defne birbirine hiç olmadığı kadar yakın. Defne’lerin evinde şenlik var. Defne, anneannesi Türkan’a öyle bir müjde veriyor ki! Herkes şaşkın.Ömer ve Sinan, Gallo'ya düşman oldular. Defne'nin Tranba'nın yanında çalıştığını öğrenen Ömer'in savaşı başladı. Defne, Passionis'e mi geçiyor? Peki Fikret Gallo ile beraber defile yapma şansı yakalayan Cherie’nin tarafında neler oluyor?
Yasemin’in, defilelerin vazgeçilmez ismi Koray’a teklifi ne olacak? Koriş bu teklifi kabul edecek mi? Defile nasıl sonuçlanacak?

Haberin Devamı