Gazete Vatan Logo
Magazin Karagül 115.bölüm fragmanında büyük sır! İzle

Karagül 115.bölüm fragmanında büyük sır! İzle

Fox tv ekranlarının soluk soluğa izlenen dizisi Karagül seyirciyi yine ekrana kilitleyecek. 115.yeni bölüm fragmanı yayınlanan Karagül şok olaylara sahne olacak. Karagül son bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

Karagül 115.bölüm fragmanında büyük sır! İzle

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Karagül bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Karagül'de bu hafta hafızlardan silinmeyecek sahneler yaşanacak. İşte Karagül 115.bölüm fragmanı ve detaylar...

KARAGÜL 115.BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Sevda’nın Kendal’ı alt etmek için yaptığı plan, başarısız olur... Ancak Kendal her zaman olduğu gibi bunu da kendi lehine çevirecek bir yol bulur. Kasım ve Ayşe’yi içinden çıkamayacakları bir tuzağa düşürür. Baran’ın Nazlı konusunda bu kadar ileri gitmesine hiç bir şekilde onay vermeyen Ebru ve Narin, belki de ilk defa oğulları için bir araya gelirler ve onu bu hatadan vazgeçirmek için çabalarlar... Ancak Baran, Nazlı’yı kurtarmak konusunda kararlıdır. Baran’ın bu kararlılığı konak için bitmeyen tehlikeler zincirinin yeni bir halkası olarak eklenecektir. Kendal’ı başka türlü durduramayacağını anlayan Kadriye ana, yıllardır köşe bucak sakladığı sırları artık gün yüzüne çıkarmaya karar verir. Ancak Kendal bu kadar çabuk pes etmeyecektir.

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Haberin Devamı

Kendal’ın hiç bir ceza almadan çıkması Ayşe’yi çileden çıkarır ve Kendal’ın cezasını kendisi vermeye karar verir. Bütün bunlara seyirci kalmamaya kararlı olan Kasım’ın vereceği karar Ayşe’yi ve Baran’ı da etkilemektedir. Baran ve Ayşe’yi artık çok zor bir kader beklemektedir.

KARAGÜL 114.BÖLÜM İZLE

Kasım, bu kez yine Kendal’ın ayağına basacak bir hamle yapar. Ama bu kez Kendal hiç beklemediği birinden darbe yer... Sevda’dan gelen bu beklenmedik hamle Ayşe’nin hayatına mı mal olacak? Gülizar, Şamverdilerin üzerine bulduğu her boşluktan ve dur durak dinlemeden saldırmaya devam eder. Diğer yandan konağa neredeyse yerleşen Nazlı ve Ada arasında gerginlik yükselmeye devam etmektedir. Nazlı’nın konak için tehlike olma olasılığı Ebru’yu da tedirgin eder.

KARAGÜL DİZİSİ HAKKINDA

İkinci sezonu ise 20 Eylül 2013'te başlamış, 13 Haziran 2014'te sona ermiştir. Yayınlandığı ilk zamanlarda 3-4 gibi rating puanı alırken sonraki bölümlerde rating puanı 17'e kadar çıkmıştır. Erkan Birgören'in senaryosunu yazdığı diziyi Murat Saraçoğlu ve Yardımcı Yönetmen olarak Günay Günaydın yönetmektedir.

Haberin Devamı

Dizi 3. sezona 19 Eylül Cuma 20.00'da başladı. Karagül Şuanda Toplamda 40 Ülkede yayınlanmaktadır. Global Agency diziyi Birçok ülkeden ellerinde Karagül posterleri ile gelerek Yayın haklarını satın almak istediklerini bildirdi, Karagül ilerde hedef olarak 100 ülkede yayınlanacaktır Avşar Film'in en çok Rekor kıran dizisidir Türkiye'de ise En pahalı Türk dizisidir ve 17 Reyting'lik rekoru ile adından oldukça söz ettiren yapımlardan biridir. Karagül dizisi için Türkiye'nin 4 büyük kanalı olan (Atv, Star Tv, Kanal D, Show Tv) Karagül'ün Muhteşem bir izleyici kitlesine sahip olduğu için ve her bölümde adrenalin olduğundan Reyting'lerin her bölümde oldukça yüksek olduğu açısından Avşar Film'e teklif etmiştir, Öyle ki her kanal çok büyük rakamalar da Fiyat biçmişler bölüm başına 2.1 teklif eden kanallar Avşar film'in teklifi geri çevirmesi sonucu yine kendi kanalı olan Fox Tv de 2.Milyonluk Bütçesi ile hala yayınlanmaya devam etmektedir. böylece Karagül Türk dizi tarihinde bölüm başına en çok hasılat eden tek dizidir.

Haberin Devamı