Gazete Vatan Logo
Magazin Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm fragmanında Zeliş Mustafa'yı boşayacak mı?-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm fragmanında Zeliş Mustafa'yı boşayacak mı?-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm fragmanı yayınladı. Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümünde heyecan dorukta! Mustafa, Yaman’ı Gözaltına Aldırıyor. Zeliş ise Mustafa’dan Boşanmaya Karar Veriyor! Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölüm fragmanında Zeliş Mustafa'yı boşayacak mı?-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölümde neler yaşanacak?

Zeliş, Mustafa’dan Boşanmaya Karar Veriyor!

Mustafa, Yaman’ın kötü biri olduğuna artık emindir ve bunu kanıtlamak için elinden geleni yapacaktır. Yaman ise Mustafa’nın onu takip ettiğini anlar ve ona çok kötü bir oyun oynar.

Mustafa, Zeliş’e olanları kanıtlamak isterken Zeliş’i sonsuza kadar kaybetmekle burun buruna gelir. Mustafa’nın Yaman’ı gözaltına aldırması Zeliş için bardağı taşıran son damla olur. Zeliş ve Mustafa boşanmanın eşiğine gelir, hatta Zeliş bununla da kalmaz ve tam da Yaman’ın istediği gibi onun kucağına düşer. Bu olanlardan sonra her şey bitmiş gibi gözükse de asıl olaylar şimdi başlar.

Kalbim Ege’de Kaldı’da bu hafta artık herkes ciddi bir yol ayrımında... Zeliş ve Mustafa, Yaman’a rağmen bir arada kalabilecek mi?

KALBİM EGE'DE KALDI 11.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kalbim Ege'de Kaldı son bölümde ne oldu?

Mustafa, Zeliş ve Yaman denizin ortasında kalakalmışlardır. Kıyıya vuran tekneyi bulan Sahil Güvenlik alarm durumuna geçer ve aramalar başlar.

Haberin Devamı

Çocuklarının kaybolduğunu öğrenen Gıpgıp’lar ve Kürük’lerde acılı bekleyiş başlar. Cabbar kimseyi dinlemez ve kız kardeşini aramak için kolları sıvar ancak kendi başını da derde sokar. Diğer yandan çocuklarını merak eden sadece Gıpgıp’lar ve Kürük’ler değildir elbette.

Köyün kibirli, öfkeli, zengin bir misafiri vardır; Yaman’ın annesi Müzeyyen. Müzeyyen oğlunun kaybolma acısını köylülerden çıkarmak isteyince olaylar iyice karışır. Oysa o sırada Mustafa, Zeliş ve Yaman bir kıyıya vurmuşlardır, iyilerdir. Ancak çıktıkları yer bir adadır.

Aralarında olan onca şeyden sonra Mustafa, Zeliş ve Yaman ıssız bir adada, bir arada kalırlarsa ne olur? Neler olmaz ki? Kalbim Ege’de Kaldı’nın bu bölümünü sakın kaçırmayın!