Gazete Vatan Logo
Magazin Irina Shayk'ın 2 bin liralık tatil stili

Irina Shayk'ın 2 bin liralık tatil stili

Bradley Cooper ve sevgilisi Rus model Irina Shayk, Tahiti’de tatilin tadın çıkardı. Kısa süre önce doğum yapmasına rağmen formuyla dikkat çeken Shayk'ın 499 euroluk (2 bin 49 lira) tatil elbisesi ise büyük beğeni topladı.

Irina Shayk'ın 2 bin liralık tatil stili

42 yaşındaki aktör Bradley Cooper ile kendisinden 9 yaş küçük sevgili Irina Shayk tatil için Tahiti’yi tercih etti. Mart ayında Lea de Seine Shayk adında bir kızları dünyaya gelen ünlü ikili uzun zamandan sonra ilk kez görüntülendi.

İkiliye tatillerinde Allison Williams, Andy Cohen, Anderson Cooper gibi ünlü isimler eşlik etti. Birlikte vakit geçiren grup tatil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

İSTER SAHİLDE İSTER KOKTEYLDE

Irina Shayk'ın giydiği ve Instagram hesabından paylaştığı sargı şeklinde tasarlanmış renkli eblise ise büyük beğeni topladı. Diane von Furtsenburg imzalı elbisenin, ipekten yapılması ise zerafetini ve rahatlığını gözler önüne serdi.

Elbisenin ister sahilde ister ise kokteylde giyilebilecek olması ise "tatil için mükemmel tercih" olarak yorumlandı neden oldu.

Irina Shayk'ın tatil stilinin fiyatı ise 499 Euro yani 2 bin 49 Türk lirası. (Bugünkü kur karşılığı)