Gazete Vatan Logo
Magazin İrem Derici onun peşinde!

İrem Derici onun peşinde!

İrem Derici onun peşinde!

Yaz başında çıkardığı, sözü ve müziği kendisine ait olan 'Duvardaki Gülüşler' isimli single çalışmasıyla adından söz ettiren genç şarkıcı Ayşegül Coşkun, İrem Derici'nin de dikkatini çekti.

Romantik aşk şarkısından çok etkilenen İrem Derici, twitterdan Ayşegül Coşkun'a 'Hatun, bu nasıl şarkı! Sen yazdıysan acil tanışalım' yazdı. Daha sonra 'Yazmadıysan da tanışalım, bittim ya' yazan İrem Derici ile Ayşegül Coşkun önümüzdeki günlerde bir araya gelecek. Kendisi de romantik bir aşk şarkısıyla müzik piyasasına damga vuran Derici, yetenekli şarkıcının bestelerini dinleyecek.

Ayşegül Coşkun Kimdir?

2015 yılında çıkardığı ‘Cuk’ isimli şarkıyla müzik piyasasına merhaba dedi. Bahadır Tatlıöz'ün aranje ettiği şarkının sözü ve müziği Ayşegül Coşkun’a aitti.

Geçtiğimiz Mart ayında yayınlanan, yine sözü ve müziği kendisine ait “Vur Dizine” adlı enerji dolu şarkısıyla dinleyenlerine ulaştı.

Yaz başında çıkardığı, sözü ve bestesi kendisine ait olan “Duvardaki Gülüşler” adlı ikinci single çalışması ve romantik tarzıyla büyük beğeni aldı.

Haberin Devamı

Aranjesi Cüneyt Yalmaz'a ait olan şarkının klibi yönetmen Naim Caferi tarafından Keçilik Koyu, Kısırkaya ve Sarıyer ormanlarında çekildi. Ayşegül Coşkun’a orkestra arkadaşları ve iki oyuncu eşlik etti. Pembe nostaljik otomobilde ve İstanbul’un muhteşem manzaraları eşliğinde çekilen klip, tekne çekimleriyle birlikte iki gün sürdü. Klip dijital platformlardaki ve müzik kanallarındaki yerini aldı.