Gazete Vatan Logo
Magazin İkinci balayı

İkinci balayı

Dedikodulara inat...

İkinci balayı

Ünlü şarkıcı Beyonce, 33’üncü yaş gününü eşi Jay Z ve ailesi ile kutladı. Çift boşanacaklar dedikodularına inat ikinci balayı yaşıyor gibilerdi. Verdikleri pozlarla küskünlüğün bittiğini gösterdiler.

Beyonce ve Jay Z çifti boşanıyorlar iddialarını yalanlarcasına Güney Fransa sahillerinde Beyonce’nin 33’üncü yaş gününü kutladı. Ünlü çiftin boşanma dedikodularının nedeni ise çıktıkları turnenin reklamını yapmak olduğu söylenmişti. Ama İngiliz Dailymail gazetesine göre Beyonce’nin doğum günü sırasında aileleri ile birlikte özel bir törenle aşklarını tazelediler. Doğum gününden kareler paylaşan Beyonce’nin seksi bikinili hali de gözlerden kaçmadı.
500 bin dolarlık yat
Çifte yakın kaynaklar, bu tatilin onlara iyi geldiği yönünde. İsmini vermeyen arkadaşları “Küçük bir düğün ile yeniden bir aradalar. Özel bir şef tarafından yapılan içecek ve yiyecek ile bugünü kutladılar. Daha sonra, ikinci balayı için 500.000 dolar değerinde lüks bir yat kiralayıp yola çıktılar. Geleceklerine daha da bağlılar” dedi. Jay-Z Paris’teki konseri sırasında, eşinin ikinci çocuğuna hamile olduğunu ima etmişti.

Haberin Devamı