Beyonce

Beyonce

Son dakika beyonce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyonce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyonce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyonce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyonce gelişmeleri de dahil olmak üzere 680 beyonce haberi bulunmuştur. Tüm beyonce haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taylor Swift artık resmen milyarder!
Taylor Swift artık resmen milyarder! 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift, Eras turnesinden elde ettiği gelirle milyarderler kulübüne dahil oldu. Sadece yaptığı müzikle bu statüye yükselen ünlü ismin dahil olduğu milyarder müzisyenler listesinde Beyonce, Jay Z ve Rihanna gibi isimler yer alıyor.
28.10.2023 Magazin
Beyonce'tan hayranlarına büyük jest! Binlerce dolar ödedi
Beyonce'tan hayranlarına büyük jest! Binlerce dolar ödedi Beyonce, geçtiğimiz gün konserinden sonra yaşanan bir olayla gündeme geldi. Şarkıcı, hava koşulları nedeniyle geç başlayan konserinden sonra hayranları için büyük bir 'metro jesti' yaptı. İşte detaylar...
7.08.2023 Magazin
Beyonce'dan şaşırtan önlem! Klozetini yanında taşıyor
Beyonce'dan şaşırtan önlem! Klozetini yanında taşıyor 'Renaissance' adlı son albümü için dünya turnesine çıkan Beyonce'nin, konserinden önce yapılan hazırlıklar sırasında çekilen fotoğraflar gündem oldu. Ünlü şarkıcının her konserine götürdüğü klozet kapakları, üstünde isminin yazdığı kutularla taşınıyor.
6.08.2023 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli Yeşim Ceren Bozoğlu, 19 yıl sonra tek kişilik oyunu “Bir Kurbağanın Anatomisi” ile tiyatro sahnesine döndü. Oyunda Adem ve Havva’dan başlayan kadın erkek ilişkisini mitolojik ve esprili bir dille anlatan Bozoğlu, sahnede 25 farklı karakteri canlandırıyor. Çeşitli erkek tiplerini; kurbağalar üzerinden betimleyerek seyirciye aktaran ünlü oyuncuyla hem oyunun hikâyesini hem aşka bakışını konuştuk.
18.06.2023 Magazin
Beyonce'den şoke eden sipariş! '110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu'
Beyonce'den şoke eden sipariş! '110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu' ‘Kraliçe Arı’ lakaplı pop yıldızı Beyonce, 7 yıl aranın ardından son albümü ‘Renaissance’ ile aynı adı taşıyan dünya turnesine devam ediyor. Beyonce, İskoçya'nın Murrayfield kentindeki konserinden önce 110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu sipariş etmesiyle gündeme geldi. Ünlü şarkıcının ödediği ücret dikkat çekti.
23.05.2023 Magazin
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği ve kıyasıya mücadele ettiği 2023 Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları bu hafta sonu Carpe Diem Equestrian Team Ana Sponsorluğunda İlk ayak müsabakasını gerçekleştirdi.
22.05.2023 Diğer Sporlar
Rihanna'nın taktığı aksesuarların değeri dudak uçuklattı!
Rihanna'nın taktığı aksesuarların değeri dudak uçuklattı! İkinci çocuğuna hamile olan Rihanna, büyüyen karnıyla 2023 Oscar töreninde boy gösterdi. Ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından meslektaşları Jay Z ve Beyonce'nin düzenlediği partiye katılan ünlü isim, iddialı tarzı ve göbeğine taktığı zincirle dikkat çekti. Ünlü ismin aksesuarının fiyatı ise en çok konuşulan şeylerden biri oldu.
15.03.2023 Magazin
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek?
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek? Türk kızı Betül Akmar, Almanya'yı Eurovision'da temsil etme yolunda adaylığını koydu. Almanya'nın başkenti Berlin'de doğan Türk vatandaşı Betül Akmar ilk iki elemeyi geçti, son elemeyi de geçerse finale katılmaya hak kazanacak. Peki, Betül Akmar kimdir?
28.01.2023 Gündem
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var?
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var? Dünyaca ünlü “TIME” dergisi, 1927’den beri her yıl düzenlediği “Yılın Kişisi” için okur oylamasının başladığını duyurdu. İşte yılın kişisi aday listesi…
30.11.2022 Dünya
Beyonce'nin en büyük rakibi kocası oldu!
Beyonce'nin en büyük rakibi kocası oldu! 'Popun kraliçesi' Beyonce, Grammy Ödülleri'nde dokuz kategoride adaylık ile bu yılın en iddialı yıldızı oldu. Beyonce'nin eşi rapçi Jay-Z de beş dalda adaylık aldı. Böylece Beyonce'nin en büyük rakibi kocası olmuş oldu.
17.11.2022 Magazin
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç Hareketsiz yaşam tarzı, hazır gıdalar, çeşitli rahatsızlıklar kilo artışına neden oluyor. Dünya genelinde obezite giderek artarken, fazla kilo kişilerin yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor. Bu nedenle kilo kontrolü birçok kişinin gündeme. Ünlü isimler de kilo vermek için pek çok yöntemi deniyor. Ünlülerin yeni favorisi ise 'İntermittent Fasting. Aralıklı oruç olarak bilinen İntermittent Fasting beslenme şeklini hangi ünlüler uyguluyor? İF diyeti gerçekten sağlıklı mı? İşte aralıklı oruç ile ilgili merak edilen tüm detaylar…
16.09.2022 Magazin
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok Işın Karaca, son dönemde çok tartışılan sahne kostümleri hakkında konuştu: "Gülşen'i severim ama sahne adabı diye bir şey olmalı. Her şeyin bir kalitesi olmalı. Bazı hareketler çok kalitesiz..."
10.04.2022 Magazin
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti!
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti! Aralarında Kim Kardashian, Lady Gaga ve Beyonce gibi dünyaca ünlü sanatçılara tasarımlar hazırlayan Fransız modacı Thierry Mugler, 73 yaşında hayatını kaybetti.
24.01.2022 Magazin
Selin Ciğerci'den şaşırtan paylaşım! Eski dostuyla barıştı mı?
Selin Ciğerci'den şaşırtan paylaşım! Eski dostuyla barıştı mı? Selin Ciğerci son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir dönem yakın arkadaşı olan Demet Akalın'ın şarkısını dinlerken paylaşım yapan Ciğerci "Barıştı mı?" sorusunu akıllara getirdi.
23.12.2021 Magazin
Hande Yener fit hali ile geceye damga vurdu!
Hande Yener fit hali ile geceye damga vurdu! Hande Yener, papçi Tepki ile düet yaptığı 'Olmazsan Olmaz' şarkısını ilk defa Masquerade Club'te seslendirdi. Beyonce'un İVY Park adlı son koleksiyonundan dizleri açık bir eşofman tercih eden popçu, dansları ve fit hali ile geceye damgasını vurdu.
19.12.2021 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var Forbes dergisi dünyanın en güçlü 100 kadınını duyurdu. Listede Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un eski eşi yazar ve hayırsever MacKenzie Scott’tan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e kadar pek çok isim yer aldı. Listeye; Beyonce, Taylor Swift ve Rihanna gibi dünyaca ünlü starlar da girdi. Koronavirüs pandemisi sürecinde dünyaya damga vuran bir Türk bilim insanının da yer aldığı listeye Türkiye’den de o isim girdi.
10.12.2021 Ekonomi
MTV müzik ödülleri 2021 kazananları belli oldu! MTV video müzik ödülleri 2021: Yılın klibi, şarkıcısı, grubu…
MTV müzik ödülleri 2021 kazananları belli oldu! MTV video müzik ödülleri 2021: Yılın klibi, şarkıcısı, grubu… MTV ödülleri 2021 kazananları belli oldu. 2020 yılında koronavirüs nedeniyle uzaktan yapılan MTV müzik ödülleri töreni bu yıl büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Doja Cat'in sunuculuğunu üstlendiği Camila Cabello, Justin Bieber, Lil Nas X gibi isimlerin sahneye çıktığı gecede 6 dalda aday olan Justin Bieber Yılın Şarkıcısı seçilirken, BTS Yılın Grubu ödülünü aldı. İşte 2021 MTV Video Müzik Ödülleri kazananları...
14.09.2021 Gündem
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi? O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de olmayacağının açıklanmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusuydu. O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
24.05.2021 Gündem
Ünlü modacı Alber Elbaz koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti
Ünlü modacı Alber Elbaz koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti Dünyaca ünlü modacı Alber Elbaz, 59 yaşında hayatını kaybetti. Elbaz'ın ölüm nedeninin Kovid-19 olduğu açıklandı.
26.04.2021 Dünya
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 63'üncüsü düzenlenen müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy'de, Amerikalı rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion "En iyi yeni sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda "En iyi Rap şarkısı" ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu.
15.03.2021 Kültür Sanat
İşte sosyal medyada en çok takip edilen hesaplar!
İşte sosyal medyada en çok takip edilen hesaplar! Popüler sosyal medya uygulaması Instagram dünyada oldukça yoğun kullanılırken, en çok takip edilen hesaplar açıklandı. 2021 Ocak verilerine göre Instagram’ın kendi hesabı Instagram’ın 385 milyon 39 bin kişiyle açık ara farkla en çok takipçiye sahip olduğu kaydedildi.
17.02.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Beyonce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyonce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.