Gazete Vatan Logo

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu

Gelinim Mutfakta gün birincisi haftanın ilk bölümünde ilk çeyrek altını kazanan kişi oldu. Yeni yarışmacıların da katıldığı bölümde Elif’e çiçek gönderen sürpriz isim ortaya çıkıyor.

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu

Gelinim Mutfakta puan durumu 11 Mayıs’taki bölümde birinci ve sonuncu olan isimleri gösterdi. Kanal D’nin sevilen yarışmasında Reyhan Hanımın giydiği kıyafet ise neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

MUTFAKTA ELİF’E ÇİÇEK VAR

Elif'e çiçek yollayan gizemli kişi yarışmaya başlıyor! Haftanın ilk günü yeni yarışmacı merak uyandırdı. Fatih Ürek ve diğer yarışmacılar yeni katılan kişiyi görünce büyük şaşkınlık yaşadılar. Elif'e çiçek yollayan kişi olduğunu öğrenince ise, daha büyük şaşkınlık yaşadılar.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU PAZARTESİ

Kaynanalar haftanın ilk bölümünde günün en yüksek puanını elde ederek çeyrek altının sahibi olacak kişiyi verdikleri puanlarla belirlediler. Günün en düşük puanını alan gelini 6 puanla Neslihan olarak belirlendi.

Neslihan'ın ardından en düşük puanı alan ikinci gelin 2 puanı kesilen 8 puanlı yeni yarışmacı oldu.

Günün en yüksek puanını elde eden ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı ise 15 puanla Hatice oldu. 12 puanlı Elif ise gün ikincisi oldu.