Gazete Vatan Logo
Magazin Fenomen Rachel Araz'ın acı günü!

Fenomen Rachel Araz'ın acı günü!

Instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Rachel Araz Kiresepi aldığı acı haberle yıkıldı. Sami Kiresepi ile mutlu bir evlilik sürdüren Rachel Araz'ın 'Suzikam' dediği kayınvalidesi Suzan Kiresepi vefat etti. Rachel Araz, üzücü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Fenomen Rachel Araz'ın acı günü!

Santa Farma İlaç Sanayi’nin patronu Sami Kiresepi ile 2016 yılında hayatını birleştiren ve bu evlilikten iki çocuğu bulunan sosyal medya fenomeni Rachel Araz Kiresepi aldığı acı haberle yıkıldı. Araz'ın daha önce YouTube kanalına konuk ettiği kayınvalidesi Suzan Kiresepi hayata veda etti.

"KALBİM PARAMPARÇA"

Kayınvalidesiyle birlikte yer aldığı kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Rachel Araz acı haberi duygusal sözlerle duyurdu. İki çocuk annesi Araz paylaşımına şu notu düştü:

Güzel Suzikam, kuklamoum.. gerçek bir melek oldu. Ne yazsam az kalır, veda etmeye de küsüm çoktandır.. Kalbim paramparça. Yetiştirdiğin iki evlat için, bana yaptığın annelik için, herkese açtığın kalbin ve sofraların için, hayatı bu denli sevmeyi, her saniyesinden keyif almayı öğrettiğin için, evlat nasıl yetiştirilir gösterdiğin için, oğullarına bu kadar güzel sevmeyi öğrettiğin için, evimizi çiçeklendirdiğin için, elimi bir saniye bile bırakmadığın için, seni sen yapan hiçbir şeyden vazgeçmediğin için.. tüm kalbim, benliğim, canım ve ruhumla teşekkür ederim. Anneme de bizi anlat.

Haberin Devamı

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Rachel Araz Kiresepi'nin eşi Sami Kiresepi'nin annesi Bodrum'da yaşıyordu. Anne Suzan Kiresepi'nin ölüm nedeni henüz açıklanmadı.