Rachel Araz

Rachel Araz

Son dakika rachel araz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rachel araz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rachel araz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rachel Araz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rachel araz gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 rachel araz haberi bulunmuştur. Tüm rachel araz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Fenomen Rachel Araz'ın acı günü!
Fenomen Rachel Araz'ın acı günü! Instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Rachel Araz Kiresepi aldığı acı haberle yıkıldı. Sami Kiresepi ile mutlu bir evlilik sürdüren Rachel Araz'ın 'Suzikam' dediği kayınvalidesi Suzan Kiresepi vefat etti. Rachel Araz, üzücü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
24.05.2022 Magazin
En İyi Kadın Influencer ödülünü alan Rachel Araz'ın kıyafeti ti'ye alındı!
En İyi Kadın Influencer ödülünü alan Rachel Araz'ın kıyafeti ti'ye alındı! Dün akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Influencer dalında ödül alan Rachel Araz Kiresepi'nin kıyafeti sosyal medyada alay konusu oldu. Fenomen için "Hediye paketi gibi olmuşsun" ve "Gecenin en kötü elbisesi" yorumları yapıldı.
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Rachel Araz Kirespi şiddetli fırtınadan nasibini aldı!
Rachel Araz Kirespi şiddetli fırtınadan nasibini aldı! Sosyal medya fenomeni sosyetik güzel Rachel Araz Kiresepi, geçtiğimiz gün başta İstanbul olmak üzere birçok ili etkileyen şiddetli fırtınadan nasibini aldı. Sosyal medya fenomeni Araz’ın lüks evinin çatısı uçtu. Araz, o anları Instagram hesabından paylaştı.
2.12.2021 Magazin
Rachel Araz 'estetik' iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu!
Rachel Araz 'estetik' iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu! Sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına bugün, Rachel Araz’ın açıklamaları damga vurdu.
26.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Rachel Araz 7 bavulla gitti, 13 bavulla döndü!
Rachel Araz 7 bavulla gitti, 13 bavulla döndü! Bodrum’daki yazlığına 7 bavulla giden sosyetik güzel Rachel Araz'ın, 13 bavulla İstanbul’a dönmesi dikkat çekti.
2.09.2020 Magazin
Rachel Araz 8 ayda sadece 8 kilo aldı
Rachel Araz 8 ayda sadece 8 kilo aldı İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Rachel Araz, hamileliğinin son günlerini yaşıyor.
22.11.2019 Magazin
Hamile Rachel Araz yıldızlarla podyuma çıktı
Hamile Rachel Araz yıldızlarla podyuma çıktı 7 aylık hamile olan stil danışmanı Rachel Araz, Fransa'da katıldığı defilede ünlü mankenlerle aynı podyumda yürüdü
30.09.2019 Magazin
Bensu Soral-Hakan Baş, Yunanistan tatilinde
Bensu Soral-Hakan Baş, Yunanistan tatilinde Kıskançlık nedeniyle gergin günler geçirdikleri konuşulan Bensu Soral-Hakan Baş çiftinden, bu iddialara cevap gelmedi. Yanıtı, ünlü çiftin yerine yakın arkadaşları ve Instagram fenomenlerinden Rachel Araz verdi.
16.07.2019 Magazin
Şaka değil gerçek! Bodrumda UFO paniği
Şaka değil gerçek! Bodrumda UFO paniği Geçtiğimiz gün Bodrum’da uzaylı paniği yaşandı.
9.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rachel Araz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rachel araz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.