Gazete Vatan Logo
Magazin Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'yi kızdıracak sözler: Artık doğallıktan çıktı

Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'yi kızdıracak sözler: Artık doğallıktan çıktı

2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir, her zaman doğallıktan yana olan Özge Özpirinçci'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Balamir, Özpirinçci için "Artık doğallıktan çıktı, paçozluğa doğru gitmeye başladı" diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'yi kızdıracak sözler: Artık doğallıktan çıktı

Kariyerinin başından beri doğallığından ödün vermeyen Özge Özpirinçci, saçlarını boyatmamak için çok direnmişti. Hatta bir dizide saçlarıyla ilgili kriz çıkmıştı. Özge Özpirinçci'nin dizideki karakteri için doğallıktan vazgeçilmesi istenmişti.

"BOYATMAYACAĞIM"

Özpirinçci, ise “Doğal halim bu, boyatmayacağım” diyerek tepki göstermişti. Uzun uğraşlar sonunda ikna edilen Özpirinçci için doğallığını koruyacak bir yöntem bulunmuştu.

Güzel oyuncunun beyaz saçları sprey boyayla kapatılmıştı.

Özge Özpirinçci, doğallığı nedeniyle bu kez de Esra Balamir'in hedefi haline geldi. Esra Balamir, canlı yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

"PAÇOZLUĞA GİTMEYE BAŞLADI"

Balamir, "Özge'yi görünce üzülüyorum. Doğal olacağım diye artık sınırı zorladı. Artık doğallıktan çıktı paçozluğa doğru gitmeye başladı kızcağız. Alıp saçını boyayasım geliyor vallahi görünce" dedi. Program sunucularının, "Saçındaki beyaz mı sorun" sorusu üzerine, Balamir, “ Sadece o da değil. Üstü, başı tarzı…” dedi.