Esra Balamir

Esra Balamir

Son dakika esra balamir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esra balamir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esra balamir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esra Balamir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra balamir gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 esra balamir haberi bulunmuştur. Tüm esra balamir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esra Balamir, Dilan Polat'la arasının bozulma nedenini anlattı!
Esra Balamir, Dilan Polat'la arasının bozulma nedenini anlattı! "Dilan Polat'ı fotoğrafçılık yaptığı günlerde otobüs durağından alıyordum" açıklamasıyla çok konuşulan Esra Balamir, şu an cezaevinde olan sosyal medya fenomeni ile ilgili yine çarpıcı sözlerde bulundu. Balamir'in, yıllar önce Demet Akalın gibi ünlü isimlerle tanıştırdığını iddia ettiği Polat'la küslüğünün nedeni ortaya çıktı.
28.11.2023 Magazin
Dilan Polat iddiası olay oldu! Esra Balamir: Demet Akalın ile tanıştırdım, yardım etmemi istedi
Dilan Polat iddiası olay oldu! Esra Balamir: Demet Akalın ile tanıştırdım, yardım etmemi istedi Yayınladığı sosyal medya içerikleri ve 'Vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği olay sosyal medyada gündem olurken ünlü isimlerden de dikkat çeken açıklamalar geliyor. Son olarak Esra Balamir Dilan Polat hakkında konuştu. Polat ile 5 yıl önce yollarının kesiştiğini söyleyen Balamir, Demet Akalın ile ilgili detayı anlattı.
19.10.2023 Gündem
Demet Akalın, estetikleriyle gündeme gelen Ceylan'ın imdadına yetişti!
Demet Akalın, estetikleriyle gündeme gelen Ceylan'ın imdadına yetişti! Şarkıcı Demet Akalın, son dönemde yaptırdığı estetik işlemlerle gündeme gelen meslektaşı Ceylan ve arkadaşı Esra Balamir ile birlikte bir AVM'de görüntülendi. Gazetecileri görünce şaşlık yaşayan ünlü isimlerden Ceylan, yüzünün görünmemesi için uğraştı. Akalın, o anlarda arkadaşının imdadına yetişti.
17.05.2023 Magazin
Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'yi kızdıracak sözler: Artık doğallıktan çıktı
Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'yi kızdıracak sözler: Artık doğallıktan çıktı 2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir, her zaman doğallıktan yana olan Özge Özpirinçci'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Balamir, Özpirinçci için "Artık doğallıktan çıktı, paçozluğa doğru gitmeye başladı" diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.
28.03.2023 Magazin
Caroline Show'a bu hafta Esra Balamir konuk oluyor!
Caroline Show'a bu hafta Esra Balamir konuk oluyor! Caroline Yılmaz’ın sunduğu, Radyo D ve Dreamtürk Tv’de ortak canlı yayınlanan “Caroline Show” bu hafta çok özel iki ismi ağırlıyor.
30.07.2021 Televizyon
Esra Balamir: Hayatımda kimseyi istemiyorum
Esra Balamir: Hayatımda kimseyi istemiyorum Esra Balamir önceki gün arkadaşlarıyla Yalıkavak’taki Miya Beach’te görüntülendi.
14.06.2021 Magazin
Demet Akalın'ın neşesi yerinde
Demet Akalın'ın neşesi yerinde Sahnelerin güçlü sesi Demet Akalın, yakın arkadaşı Esra Balamir ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
20.01.2021 Magazin
Tepki çeken görüntü
Tepki çeken görüntü Yakın arkadaşı Demet Akalın ve ailesine eşlik eden Balamir’in maskesiz hali sosyal medyada tepki gördü.
13.09.2020 Magazin
Esra Balamir: Çok şükür sonunda negatif
Esra Balamir: Çok şükür sonunda negatif Ünlü sunucu Esra Balamir’den müjdeli haber geldi. Bir süredir corona virüs tedavisi gören Balamir, test sonucunun negatif çıktığını sosyal medya hesabından paylaştı.
30.04.2020 Magazin
Esra Balamir’in corona virüs testi pozitif çıktı
Esra Balamir’in corona virüs testi pozitif çıktı Geçtiğimiz günlerde "Arkadaşıma corona virüs testi yapıldı. Maalesef arkadaşım da pozitif çıktı. Bana da test yaptılar. Sanırım benim de pozitif" açıklamasını yapan Esra Balamir'in test sonucu belli oldu.
5.04.2020 Magazin
Demet Akalın ve Selin Ciğerci arasındaki dostluk bitti
Demet Akalın ve Selin Ciğerci arasındaki dostluk bitti Şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşı Selin Ciğerci'yi Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Ciğerci'den de hamle gecikmedi.
31.12.2019 Magazin
Açtırdığı alkol şişelerini aracına yükledi!
Açtırdığı alkol şişelerini aracına yükledi! Şarkıcı Esra Balamir, önceki akşam Etiler'de bir mekanda; Selin Ciğerci, Ayşegül Yıldız, Aslı Hünel ve Damla Ersubaşı gibi ünlü isimlerin bulunduğu arkadaş grubuyla 41'inci yaşını kutladı. Demet Akalın da yakın arkadaşı Esra Balamir'i yalnız bırakmadı.
30.11.2019 Magazin
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam
“Kıyafetim Osmanbey Dior”
“Kıyafetim Osmanbey Dior” Banu Alkan, güzellik merkezi açılışında giydiği kıyafeti soranlara " Osmanbey Dior” cevabını verdi.
30.07.2019 Magazin
Esra Balamir: Keşke estetik yaptırmasaydım
Esra Balamir: Keşke estetik yaptırmasaydım Şarkıcı Esra Balamir, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
6.03.2019 Magazin
Yalçın Dümer isyan etti: Bana iş vermiyorlar!
Yalçın Dümer isyan etti: Bana iş vermiyorlar! Oyuncu Yalçın Dümer, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Uzun zamandır mesleğini yapamadığını belirten Dümer, "Bana neden iş vermiyorlar bilmiyorum" dedi.
19.01.2019 Magazin
Seren Serengil’den Esra Balamir’e uzaklaştırma kararı
Seren Serengil’den Esra Balamir’e uzaklaştırma kararı Seren Serengil, bir televizyon programında kendisiyle ilgili konuşan Esra Balamir ve Murat Övüç hakkında 6 ay süreyle koruma kararı aldırdı.
3.05.2018 Magazin
Son 30 yılın  en iyi modeli
Son 30 yılın en iyi modeli ‘Best Model of Turkey 2017’nin yarı finali yapıldı. Organizatör Erkan Özerman, “30 yılın en iyi modeli Şenay Akay” açıklamasını yaptı.
18.07.2017 Magazin
Esra Balamir bambaşka biri oldu!
Esra Balamir bambaşka biri oldu! Oyuncu ve şarkıcı Esra Balamir, estetik operasyonlardan sonra adeta bambaşka biri oldu.
9.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Esra Balamir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra balamir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.