Olay Sözler

Olay Sözler

Son dakika olay sözler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olay sözler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olay sözler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olay Sözler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olay sözler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.626 olay sözler haberi bulunmuştur. Tüm olay sözler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Turan dayanamadı! Okan Buruk'a olay sözler: Başımıza dert oldu
Arda Turan dayanamadı! Okan Buruk'a olay sözler: Başımıza dert oldu Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.
22.04.2024 Fenerbahçe
Vinicius kendine hakim olamadı! Hakemin yüzüne karşı olay sözler
Vinicius kendine hakim olamadı! Hakemin yüzüne karşı olay sözler Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Carlos Vinicius hareketi gündem oldu. Sarı-kırmızılı futbolcunun yaptığı hareketle ilgili talimat maddesi öne çıktı.
27.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçeli yöneticiden Ergin Ataman'a olay sözler: Bırakacaksın
Fenerbahçeli yöneticiden Ergin Ataman'a olay sözler: Bırakacaksın Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'a eleştirilerde bulundu.
26.02.2024 Basketbol
Galatasaray maçından sonra  Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan olay sözler: Milyarlarım var, niye maç satayım!
Galatasaray maçından sonra Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan olay sözler: Milyarlarım var, niye maç satayım! Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray maçı sonrası yaşanan tartışmalarla ilgili Beyaz TV'de açıklamalarda bulundu.
5.02.2024 Samsunspor
Galatasaray maçı için olay sözler! "Emre ve Taylan'ın..."
Galatasaray maçı için olay sözler! "Emre ve Taylan'ın..." Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Yılport Samsunspor, rakibine 2-0 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın ardından ev sahibi ekibin futbolcuları Emre Kılınç, Taylan Antalyalı ve Okan Kocuk sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
4.02.2024 Şampiy10
Beşiktaş için mağlubiyet sonrası olay sözler
Beşiktaş için mağlubiyet sonrası olay sözler Beşiktaş'ın Pendikspor'a 4-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından spor yazarları köşelerinde maçı değerlendirdi. Siyah-beyazlı takımdaki dağınıklığa dikkat çekilirken Bilal Meşe: 'Pendikspor’dan koca Kartal dört gol yer mi, biri bunu açıklasın?' ifadelerini kullandı.
21.01.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi!
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Süper Lig'in 17'nci haftasında sahasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını açıkladı.
22.12.2023 Beşiktaş
Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup'dan olay sözler: Okan Buruk, bana ve oyuncularıma saygısızlık yaptı
Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup'dan olay sözler: Okan Buruk, bana ve oyuncularıma saygısızlık yaptı Kopenhag Teknik Direktörü Jacob Neestrup, Okan Buruk'un Galatasaray-Manchester United maçının ardından Bayern Münih-Kopenhag karşılaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili olarak, "Biz orada en iyi şekilde mücadele ettik. Böyle tarz şeylere olumlu bakmıyorum. Hem bana hem oyuncularıma hem de verdiğimiz mücadeleye saygısızlık yaptı" dedi.
11.12.2023 Şampiyonlar Ligi
Ali Koç bu işi yapamıyor! Rezalet çıktı, olay sözler: Cami avlusuna terk edilen bebek gibi
Ali Koç bu işi yapamıyor! Rezalet çıktı, olay sözler: Cami avlusuna terk edilen bebek gibi UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Danimarka ekibi Nordsjaelland'a 6-1 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupaları tarihinin en ağır üçüncü yenilgisini aldı. Maç sonu Ali Koç yönetimi ve İsmail Kartal eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...
1.12.2023 Fenerbahçe
Ebru Akel fit haliyle dikkat çekti! Sırrını açıkladı
Ebru Akel fit haliyle dikkat çekti! Sırrını açıkladı Ebru Akel, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Bir süre mağazaları dolaşıp alışverişin keyfini çıkaran sunucu, daha sonra dinlenmek için bir restorana geçti. Yakın arkadaşlarıyla restoranda bir araya gelen Akel, yemek eşliğinde sohbet etti.
23.11.2023 Magazin
Seren Serengil'den Işın Karaca'ya olay sözler! Sende olmadığı için düşmansın
Seren Serengil'den Işın Karaca'ya olay sözler! Sende olmadığı için düşmansın Işın Karaca, 'şarkı söylerken çok bağırıyor' eleştirilerine sert yanıt vermiş ve "Ses var bende, sesimi bir yere sığdıramıyorum, sen de vücut kullanıyorsun" diyerek dekolte giyinen rakiplerine gönderme yapmıştı. Ünlü şarkıcıya Seren Serengil'den sert bir eleştiri geldi.
23.11.2023 Magazin
Christoph Daum'dan olay sözler: Ali Koç için Allah'a dua ediyorum
Christoph Daum'dan olay sözler: Ali Koç için Allah'a dua ediyorum Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'u çalıştıran efsane teknik direktör Christoph Daum çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Alman çalıştırıcı, Ali Koç ve Sergen Yalçın hakkında da konuştu. İşte detaylar...
20.11.2023 Fenerbahçe
Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu
Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu Siyah-beyazlı takımdaki görevinden ayrılan 37 yaşındaki teknik adamın Milliyet Gazetesi'nin yazarı Attila Gökçe'ye yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Burak Yılmaz'ın yeni görevi netlik kazandı.
14.11.2023 Beşiktaş
Burak Yılmaz'dan Aboubakar için olay sözler! Para gelmeyince sakat numarası yapmış
Burak Yılmaz'dan Aboubakar için olay sözler! Para gelmeyince sakat numarası yapmış Süper Lig devi Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından göreve gelen Burak Yılmaz kötü gidişatın ardından ayrıldı ve konuyla ilgili ilk kez konuştu. Burak Yılmaz, görev yaptığı süreç ve ayrılık sonrası her şeyi anlattı. İşte son dakika haberin detayları...
14.11.2023 Beşiktaş
Okan Buruk için olay sözler! 'Geniş kadro neden kuruldu?'
Okan Buruk için olay sözler! 'Geniş kadro neden kuruldu?' Galatasaray, Süper Lig'in 12'nci haftasında Hatayspor deplasmanından 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Sarı-kırmızılıların puansız geçtiği mücadeleyi spor yazarları kaleme aldı. Milliyet'in duayen isimlerinden Osman Şenher, Okan Buruk'un tercihlerini eleştirdi.
12.11.2023 Şampiy10
Okan Buruk'tan olay hareket! Kameralara yakalandı, sözleri ortaya çıktı
Okan Buruk'tan olay hareket! Kameralara yakalandı, sözleri ortaya çıktı Okan Buruk'tan Bayern Münih maçı hakemine olay sözler. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geldiği Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar çekişmeli maçta verilen hakem kararlarından memnun kalmadı. Özellikle teknik direktör Okan Buruk'un, mücadele boyunca Portekizli hakem Antonio Nobre'ye tepki gösterdiği görülmüştü. Okan Buruk'un, hakem Nobre'ye söylediği ve kameralara yansıyan o ifadeler ortaya çıktı. İşte detaylar...
9.11.2023 Galatasaray
Ali Koç'tan olay sözler! Ateş püskürdü: Omurgasız, tokatladı haberi çıkar
Ali Koç'tan olay sözler! Ateş püskürdü: Omurgasız, tokatladı haberi çıkar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç'un yaptığı açıklamalar gündem oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal'ın Pendikspor maçından sonra PFDK'ye sevk edilmesine tepki gösterdi. İşte Koç'un gündem yaratan sözleri...
6.11.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır Beşiktaş'ta 2 Aralık'ta yapılması planlanan olağanüstü seçim öncesi adaylar netlik kazanmaya başladı. Milliyet yazarı Mustafa Anıklı, Ahmet Nur Çebi döneminin kapandığını köşesine taşıdı.
31.10.2023 Beşiktaş
Galatasaray'ın efsane ismi Fernando Muslera'dan Gaziantep FK maçında 16 yıl sonra bir ilk!
Galatasaray'ın efsane ismi Fernando Muslera'dan Gaziantep FK maçında 16 yıl sonra bir ilk! Galatasaray'a tam 15 kupa kazanan Uruguaylı eldiven, Gaziantep FK maçıyla 16 yıl sonra bir ilki başardı. İşte detaylar...
3.09.2023 Galatasaray
Okan Buruk için olay sözler: Haddinizi bilmezseniz fena halde yanarsınız!
Okan Buruk için olay sözler: Haddinizi bilmezseniz fena halde yanarsınız! Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk oldu. Maç sonrası Okan Buruk ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar art arda geldi. Son şampiyon Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'nin attığı 2 golle 3 puanla sahadan ayrıldı. Spor yazarları kritik karşılaşmayı sizler için değerlendirdi...
3.09.2023 Galatasaray
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
İsmail Yüksek dayak yedi! İptal edilen gol sonrası olay sözler
İsmail Yüksek dayak yedi! İptal edilen gol sonrası olay sözler Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada sarı lacivertli ekibin Fred ile bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken bu karar tartışma yarattı. Öte yandan mücadelenin son bölümlerinde Samsunspor'un penaltı beklediği pozisyon da çok konuşuldu. İptal edilen gol sonrası olay sözler maçın önüne geçti. İşte detaylar...
22.08.2023 Fenerbahçe
İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e olay sözler: Saha kenarına tuvaletini yapardı
İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e olay sözler: Saha kenarına tuvaletini yapardı İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e çok ağır yanıt geldi. Eyüpspor'da kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Galatasaray'a dönmeyi hedefleyen ancak Sarı Kırmızılı ekibin planları içerisinde yer almayan tecrübeli savunmacı Alpaslan Öztürk, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öztürk'ün özellikle İbrahim Üzülmez hakkındaki sözleri büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...
11.07.2023 Galatasaray
Ezeli rakibe transfer olan Sloukas'a olay sözler! "Sen, yalancı ve hainsin!"
Ezeli rakibe transfer olan Sloukas'a olay sözler! "Sen, yalancı ve hainsin!" Yunan basketbolunun iki ezeli rakibi arasında Sloukas'ın transferi tansiyonu yükseltti. Olympiakos'un efsanesi olarak bilinen ve sözleşmesi sona erdikten sonra ezeli rakibi Panathinaikos'a imza atan Sloukas'a öfke dinmek bilmiyor. Olympiakos’un sahiplerinden Giorgos Angelopoulos, tecrübeli basketbolcu için çok konuşulacak sözler kullandı.
10.07.2023 Basketbol
Torrent hakkında olay sözler: Bizim kadromuzu M.City sandı
Torrent hakkında olay sözler: Bizim kadromuzu M.City sandı Galatasaray'ın sağ bekteki yıldızı Sacha Boey, So Foot'a yaptığı açıklamalarla olay yarattı. Transferi hakkında da önemli ifadeler kullanan Boey, Arsenal'e gitmek istediğini söyledi.
19.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Olay Sözler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olay sözler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.