Jose Mourinho

Jose Mourinho

Son dakika Jose Mourinho haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jose Mourinho ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jose Mourinho haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jose Mourinho

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jose mourinho gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.619 jose mourinho haberi bulunmuştur. Tüm jose mourinho haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
7.03.2024 İddaa
Bayern Münih'te Thomas Tuchel depremi! Sacha Boey'in yeni teknik direktörü için 5 aday
Bayern Münih'te Thomas Tuchel depremi! Sacha Boey'in yeni teknik direktörü için 5 aday Geçen sezon Bayern Münih'in başında Bundesliga'yı şampiyon olarak tamamlayan Thomas Tuchel, bu sezon işlerin çok kötü gitmesinin ardından yoğun eleştiri altındaydı. Bavyera ekibi, 50 yaşındaki teknik direktörle ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
21.02.2024 Futbol
Misli’den günün süper tercihleri
Misli’den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
29.01.2024 İddaa
Roma'da Jose Mourinho dönemi sona erdi! Resmen açıklandı
Roma'da Jose Mourinho dönemi sona erdi! Resmen açıklandı İtalyan devi Roma'da Jose Mourinho dönemi resmen sona erdi. Portekizli teknik adamla yolların ayrıldığı resmen açıklandı. İşte detaylar...
16.01.2024 İtalya
Çağlar Söyüncü için transfer yarışı! 20 milyon euroluk teklif ortaya çıktı
Çağlar Söyüncü için transfer yarışı! 20 milyon euroluk teklif ortaya çıktı Atletico Madrid'in Türk stoperi Çağlar Söyüncü'ye Roma ve Fulham'ın talip olduğu iddia edildi. İtalyan kulübü, Çağlar Söyüncü'yü kiralamak isterken, İngiliz ekibinin ise 20 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öne sürüldü.
9.01.2024 Süper Lig
Jose Mourinho Süper Lig'den 2 yıldız istiyor
Jose Mourinho Süper Lig'den 2 yıldız istiyor Roma teknik direktörü Jose Mourino Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Mertens'in yanı sıra Fenerbahçe'nin forveti Batshuayi için girişimlere başladı.
6.08.2023 Galatasaray
Abraham sakat, Belotti vasat! Roma İcardi için PSG'le görüşmelere başladı
Abraham sakat, Belotti vasat! Roma İcardi için PSG'le görüşmelere başladı Serie A ekiplerinden Roma, Galatasaray'da rüya gibi bir sezon geçiren ve şampiyonluk sevinci yaşayan İcardi için PSG'e 8 milyon euro teklif etti.
7.06.2023 Galatasaray
Ne yaptın Marcao? Jose Mourinho'ya ayar vermeye kalktı
Ne yaptın Marcao? Jose Mourinho'ya ayar vermeye kalktı UEFA Avrupa Ligi finalinde İtalyan devi Roma ile karşı karşıya gelen ve güçlü rakibini penaltı atışlarıyla deviren Sevilla'da Galatasaray'dan transfer olan Marcao'nun Jose Mourinho'nun üstüne yürümesi futbolseverlerin dikkatini çekti.
1.06.2023 UEFA Avrupa Ligi
Hull City'de Acun Ilıcalı ile heyecan dorukta! Roma anlaşması
Hull City'de Acun Ilıcalı ile heyecan dorukta! Roma anlaşması Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, kulüp taraftarları adına heyecan verici bir anlaşmaya hazırlanıyor.
24.05.2023 İngiltere
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
11.05.2023 İddaa
Zidane, Mancini, Jose Mourinho... 60 milyon euro'luk astronomik teklif
Zidane, Mancini, Jose Mourinho... 60 milyon euro'luk astronomik teklif Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Jorge Jesus'la yola devam etme kararı alan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları sürerken, Portekizli hoca için inanılmaz bir teklifin yapıldığı ortaya çıktı. Adı sık sık Flamengo ve Brezilya Milli Takımı'yla anılan Jesus'un Suudi Arabistan'a gidebileceği belirtilirken, federasyonun maaş skalasının bir hayli yüksek olması sadece Jorge Jesus'un değil Mourinho, Zidane ve Mancini gibi isimlerin iştahını kabarttığı öğrenildi.
6.04.2023 Fenerbahçe
Mourinho ile Fatih Terim arasında transfer görüşmesi! Galatasaray'a transfer teklifi
Mourinho ile Fatih Terim arasında transfer görüşmesi! Galatasaray'a transfer teklifi 2021 yaz ayı transfer sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Rosier'e talip olan, fakat Siyah Beyazlı yönetimin elini çabuk tutmasından sonra scout ekibini harekete geçiren Fatih Terim 22 yaşındaki oyuncuyu transfer etmişti. Okan Buruk'un gelişiyle büyük bir çıkış yakalayan yıldız futbolcunun Arsenal'in listesinde bulunduğu öğrenilirken, Terim'le yakın ilişkileri bulunan Mourinho'nun da devreye girdiği bildirildi.
21.03.2023 Galatasaray
Zaniolo'yu Galatasaray'a verdiler Fenerbahçe'nin yıldızı için 2024'ü bekleyemeyiz dediler
Zaniolo'yu Galatasaray'a verdiler Fenerbahçe'nin yıldızı için 2024'ü bekleyemeyiz dediler Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ı takibi sürdüren, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Sevilla karşısında ciddi bir rövanş sınavı vermeye hazırlanan Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık kapıya dayandı. Zaniolo'yu Galatasaray'a veren Roma'nın yıldız futbolcunun peşine düştüğü belirtilirken, Jose Mourinho'nun vatandaşı olan orta sahayı çok istediği bildirildi.
12.03.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus Zaniolo yüzünden yılın transferini yapamadı! Fenerbahçe neye uğradığını şaşırdı
Jorge Jesus Zaniolo yüzünden yılın transferini yapamadı! Fenerbahçe neye uğradığını şaşırdı Forvet hattında Batshuayi, Enner Valencia, Serdar Dursun, Joshua King gibi alternatifleri olmasına rağmen 'topu içeriye atacak' forvet arayan Fenerbahçe Brezilyalı yıldıza talip olmuştu. Sarı Lacivertli yönetimin talip olduğu oyuncunun haftalık 150 bin sterlin istediği ortaya çıkarken, transferde Jose Mourinho'nun devreye girmesi Jorge Jesus cephesinde şok etkisi yarattı.
21.02.2023 Fenerbahçe
Jose Mourinho: Türk ve Suriyeli kardeşlerimi sevgiyle kucaklıyorum
Jose Mourinho: Türk ve Suriyeli kardeşlerimi sevgiyle kucaklıyorum Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Türkiye’de ve Suriye'de yaşanan depremlerle ilgili sosyal medya hesabından yapığı paylaşımla, destek mesajı gönderdi.
7.02.2023 Futbol
Torreira yıldız futbolcuyu takibe aldı Galatasaray taraftarlarını heyecan sardı
Torreira yıldız futbolcuyu takibe aldı Galatasaray taraftarlarını heyecan sardı Devre arası transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve Seferovic, Van Anholt gibi tecrübeli isimlerle yollarını ayırır ayırmaz Kaan Ayhan'a imza attıran Galatasaray 2023'ün ilk bombasını patlatmak üzere. Roma'da Jose Mourinho ile büyük sorunlar yaşayan Zaniolo için girişimlerini sürdüren Sarı Kırmızılı yöneticiler İtalyan deviyle sıkı bir pazarlığa girerken, Torreira'nın genç yeteneği sosyal medyada hesabından takibe alması Galatasaray taraftarlarını oldukça heyecanlandırdı.
5.02.2023 Galatasaray
Önce Okan Buruk gözüne kestirdi sonra Jorge Jesus araya girdi! Zaniolo kapışması
Önce Okan Buruk gözüne kestirdi sonra Jorge Jesus araya girdi! Zaniolo kapışması Roma'da hocası Jose Mourinho ile problemler yaşayan ve Bournemouth'a gitmeyi reddeden İtalyan yıldız Zaniolo için Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de devreye girdi. İngiliz ekibinin 30 milyon euro'luk teklifini elinin tersiyle iten 23 yaşındaki futbolcunun Süper Lig'e geleceği konuşulurken, bu transfer için iki ezeli rakibin karşı karşıya geldiği ifade edildi.
5.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan 4 transfer hamlesi! Taraftarların gözü onlarda
Galatasaray'dan 4 transfer hamlesi! Taraftarların gözü onlarda Galatasaray transfer haberleri... Kaan Ayhan transferiyle devre arasına hızlı bir giriş yapan Galatasaray; Fildişili golcü Datro Fofana, yıldız forvet Luka Jovic, daha önce Dortmund, Chelsea formaları giyen Pulusic ve Roma'da Jose Mourinho ile büyük sorunlar yaşayan Zaniolo ile yakından ilgileniyor.
3.02.2023 Galatasaray
Jose Mourinho Kim Min Jae gerçeklerini açıkladı! 'Tottenham'da çalışırken Fenerbahçe bize onu vermedi'
Jose Mourinho Kim Min Jae gerçeklerini açıkladı! 'Tottenham'da çalışırken Fenerbahçe bize onu vermedi' Şu anda Serie A takımlarından Roma'yı çalıştıran ve Napoli'nin tam 13 puan gerisinde olan Jose Mourinho'nun Kim Min Jae itirafı özellikle Fenerbahçe cephesinde ilgi uyandırdı. Tottenham'da çalıştığı dönemde Güney Koreli yıldızı istediğini açıklayan Portekizli teknik adam Ali Koç engeline takıldığını açıklarken, ünlü teknik adamın tecrübeli defans hakkında 'Geldiği seviyeyi görüyorsunuz' sözleri ise bir hayli dikkat topladı.
29.01.2023 Fenerbahçe
TFF'den Fenerbahçe'ye kötü haber! İtiraz reddedildi
TFF'den Fenerbahçe'ye kötü haber! İtiraz reddedildi Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci'nin 2 maçlık cezasına yaptığı itirazı oybirliği ile reddederek, 27 yaşındaki oyuncunun cezasını onadı. Ayrıca Fenerbahçe'ye taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle verilen 56 bin TL para cezası da kurul tarafından onandı.
13.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şaşırtan ayrılık gelişmesi! Jose Mourinho istedi
Fenerbahçe'de şaşırtan ayrılık gelişmesi! Jose Mourinho istedi Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'a sahasında mağlup olan Fenerbahçe'de yapılacak transferler kadar takımdan gönderilmesi planlanan isimler de büyük önem taşıyor. Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yıldız ismine talip oldu.
13.01.2023 Fenerbahçe
Canlı yayında bombayı patlattı! 'Umarım Jose Mourinho teklifi kabul eder yoksa Ali Koç...'
Canlı yayında bombayı patlattı! 'Umarım Jose Mourinho teklifi kabul eder yoksa Ali Koç...' Fenerbahçe'nin Hatayspor'u 4-0'lık skorla yenmesinin ardından yeni bir seri için çalışmalarına tam gaz devam eden Jorge Jesus'un Antalya deplasmanına odaklandığı belirtilirken Sarı Lacivertli camiaya yakınlığıyla bilinen Senad Ok'un Portekizli teknik adam hakkında yaptığı açıklamalar oldukça dikkat çekti. İşte ünlü yorumcunun Jesus- Jose Mourinho sözleri...
28.12.2022 Fenerbahçe
Okan Buruk'un listesinden çıkan 2 sol bel deşifre oldu! Biri Türk diğeri Uruguaylı
Okan Buruk'un listesinden çıkan 2 sol bel deşifre oldu! Biri Türk diğeri Uruguaylı Van Aanholt'la kesin olarak yollarını ayırmak isteyen Galatasaray, milli futbolcu Rıdvan Yılmaz ve Roma'da forma giyen Matias Vina ile ilgileniyor.
13.12.2022 Galatasaray
Zaniolo'nun yerine Galatasaray'ın yıldızı! Montella'dan Mourinho'ya çağrı: Sakın kaçırma
Zaniolo'nun yerine Galatasaray'ın yıldızı! Montella'dan Mourinho'ya çağrı: Sakın kaçırma Bu sezon Serie A'da sancılı bir dönem geçiren ve lider Napoli'nin 14 puan gerisinde olan Roma'da transfer çalışmaları devam ederken, Adana Demirspor teknik direktörü Montella'nın Jose Mourinho'ya ilginç bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Zaniolo'dan beklenen verimi alamayan Portekizli teknik adama Galatasaray'ın yıldızını öneren Montella meslektaşına 'Sakın kaçırma' derken, Mourinho'nun da bu çağrıyı dikkate aldığı bildirildi.
21.11.2022 Galatasaray
İcardi'den Galatasaray taraftarlarına karalar bağlatan haber! 'Ben geri dönüyorum'
İcardi'den Galatasaray taraftarlarına karalar bağlatan haber! 'Ben geri dönüyorum' Yaz ayı transfer döneminde Galatasaray'la anlaşmaya varan ve son haftalarda gösterdiği başarılı performansla kalitesini sahaya yansıtan yıldız futbolcunun Jose Mourinho tarafından takip edilmesi Okan Buruk'un canını sıktı. Sarı Kırmızılı kulübe daha önce Belotti çalımını atan Portekizli teknik adamın Cimbom'un can damarına göz koyması homurdanmalara yol açarken, oyuncunun da Serie A'ya dönmeye sıcak baktığı bildirildi.
12.11.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Jose Mourinho ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jose mourinho haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.