Gazete Vatan Logo
Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Atv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölüm fragmanında nefesler tutulacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölüm fragmanında Mahmut Şahin Ağa'yı vuracak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 16. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde Meryem'in hapisten çıkması, Çakırbeyli ailesini yeniden bir araya getirir. Meryem'in cezaevine girmesinin sebebi olan Nazlı, büyük pişmanlık ve kin duyar. Planı ters tepmiş, Meryem'in cezaevine girmesi onun aleyhine sonuçlanmıştır.

Artık haklı iken haksız konuma düştüğü gibi sevdiği adam ve eşi artık eskisinden daha da çok bağlıdır birbirlerine. Hızır için ailevi sorunlar bir nebze de olsa çözülse de masadaki işle karışır. Hızır, masadakilere karşı tek başına mücadele etmeye çalışırken; Sibiryalı baskını sonucu ele geçirilen para masanın taktirini kazanır. Hızır'ın bu cesur hamlesi herkesi memnun etmiştir. Sibiryalı parasını geri istese de artık bunun mümkün olmadığını herkes bilir. Ünal Kaplan ise bu yaşananlardan kendisine pay çıkaracaktır.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'A BOMBA TRANSFER

Hergeçen hafta izleyici kitlesini daha da genişleten, aksiyon sahneleriyle ekrana kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba transferlerine devam ediyor. Fenomen diziyle son transfer ekranlara yeni veda eden Yılanların Öcü'nden geldi. Usta oyuncu Nail Kırmızıgül, başrollerinde; Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çakırbeyli Ailesi için felaketin biri bitmeden diğeri başlar. Meryem Çakırbeyli hayatında ilk kez "önce ben" diyerek ailesinden uzak kalma pahasına bir karar verir ve tutukluluk günleri başlar. Meryem'in hapse girmesiyle birlikte Nazlı için de zor günler başlar. Karısının tutuklanmasına sebep olan kişinin sevgilisi olması Hızır için felakettir. Nazlı yaşadıklarının sona ermesi için Hızır'dan artık bir tercih yapmasını beklemektedir.

Annesinden uzak kalan Zeyno'nun da yaşananlara tahammülü kalmamıştır. Babasına açıkça tavrını belli eder. Hızır ise Meryem hapisteyken boş durmaz. Bir yandan karısını kurtarmak için planlar yaparken bir yandan da ona ve ailesine yaşatılan acıların hesabını sorumlularından tek tek soracaktır.

Haberin Devamı